Digitális fotópályázat, meghosszabbított határidő

2007. Mar 30., szerző: Adminisztrátor

A Sárospataki Református Lapok hasábjain közzétett digitális fotópályázat beadási határideje 2007. április 30-ra módosult. További képeiket várjuk a fotopalyazat@tirek.hu címre. A kiírásról részletesebben alább olvashatnak...

A Tiszáninneni Református Egyházkerület a Sárospataki Református Lapokkal együtt digitális fotópályázatot hirdet. A fotópályázatra minden olyan amatőr fotós jelentkezését várjuk, akik fényképeikkel hitelesen tudják ábrázolni valamelyik református ünnepet. Figyelem, „profi” fotósok nem nevezhetnek! Profi kategóriába azok tartoznak, akik hivatásszerűen fényképeznek, ebből a tevékenységükből jövedelmük származik.

A versenyre való jelentkezés a fenti kritériumokkal együtt, mindenki számára nyitott, az alkotó viszont csak olyan pályamunkával jelentkezhet, amit még nem publikált sehol, semmilyen formában, más fotópályázat díját nem nyerte el. Egy alkotó maximum tíz képpel nevezhet. A pályázaton csak digitális fényképezőgéppel készült minimum 1024x768 pixel terjedelmű képekkel lehet nevezni. A fotópályázatra nevezett képeket közzétesszük az egyházkerület hivatalos honlapján is.

A résztvevők automatikus elfogadják a nevezési feltételeket, melyeket a www.tirek.hu oldalon olvashatnak a Sárospataki Református Lapok menüpont alatt, vagy megtalálják a cikk végén csatolva. 

A zsűri által legtöbb szavazatot kapott legjobb alkotó nyereménye egy értékes, a digitális fotózással kapcsolatos tárgy lesz. A versenyre beérkezett digitális fotókat a Tiszáninneni Református Egyházkerület szabadon felhasználhatja. A pályművek új beküldési határideje: 2007. április 20. A képeket a fotopalyazat@tirek.hu címre várjuk pontos névmegjelöléssel.

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.
rss

Napi lelki táplálék

„Te mondod, hogy király vagyok. Én azért születtem, és azért jöttem a világba, hogy bizonyságot tegyek az igazságról…” Jn 18,37b

Ef 1,15–23

„Amikor megemlékezem rólatok imádságaimban…” (16). Annak, hogy Krisztussal járunk, van egy gyakorlati és konkrét következménye: közösséget vállalhatunk egymással. 

tovább

(1) „Áldjátok az Urat…” (Zsoltárok 134)

ÁLDANI AZ URAT.

– 1. Istent áldani, azt jelenti, hogy leborulunk Őelőtte, elismerjük, hogy Ő az Úr, aki Jézus Krisztusban megváltott, szeret, nem vetett el, irgalmába fogadott. Ezért Őrá bízzuk magunkat mindenben, teljesen Őrá hagyatkozunk, ahogy az erkély az azt hordozó oszlopokra.

tovább

LUKÁCS 24, 13–27 - Minden hiába?

"Küzdött, remélt és mégis veszített.” Egy húszas évei közepén elhalálozott barátunk gyászjelentésén ez a mondat állt. Szörnyűnek találtam ezeket a szavakat, mivel úgy hangzanak, mintha az egész élete elfecsérelt idő lett volna.

tovább

2018. április 17.

Azután Jerikóba értek, és amikor Jézus tanítványaival és elég nagy sokasággal kifelé ment Jerikóból, egy vak koldus, Bartimeus, a Timeus fia ült az út mellett. Amikor meghallotta, hogy a názáreti Jézus az, így kiáltott fel: „Dávid Fia, Jézus, könyörülj rajtam!” (Mk 10:46-47)

 

tovább

Haraszti Sándor: Tavasz

Tegnap még fagyos tél volt,
s a természet álmodott…
Magáról mit se tudva
szent titkot láthatott.

tovább