Pályázat diplomás fiataloknak továbbképzésre

2006. Sep 26., szerző: Adminisztrátor

A Fiatal Vezetők Ösztöndíja Alapítvány pályázatot hirdet diplomás fiataloknak társadalomtudományi továbbképzési ösztöndíj elnyerésére, illetve ehhez kapcsolódóan külföldi konferencián, tanulmányúton való részvétel támogatására.

A továbbképzési ösztöndíj nyertesei 2007. január 1-jétől magyarországi akadémiai vagy egyetemi (Corvinus Egyetem, Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Debreceni Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Szegedi Tudományegyetem) kutatóhelyen, témavezető irányításával végzik tanulmányaikat.
A pályázók egyidejűleg utazási támogatás elnyerésére is benyújthatnak pályázatot. Az utazási támogatás a továbbképzési ösztöndíj kutatási témájához kapcsolódóan konferencián való előadói részvételt illetve tanulmányút lebonyolítását segíti.
Pályázatot nyújthatnak be társadalomtudományi diplomával és nyelvvizsgával rendelkező 35 év alatti szakemberek. Az elnyerhető ösztöndíj időtartama egy év, azaz 10 hónap. Az elnyert támogatás újabb pályázat benyújtásával elvileg hosszabbítható, a maximális időtartam 3 év, azaz háromszor 10 hónap. A 2 illetve 3 évet elnyert pályázó vállalja, hogy az ösztöndíj leteltével disszertáció szintű dolgozatot nyújt be.
Az ösztöndíj havi összege tíz hónapon át 2006-ban nettó 90.000 forint.
A pályázatok benyújtási határideje: 2006. október 1.
A pályázatokat két nyelven, magyarul és angolul kell benyújtani, hat magyar - egy angol példányban.
Pályázati űrlapok letölthetők itt (utazási támogatás , (tanulmányi ösztöndíj ) vagy az Alapítvány Titkárságán (Tarnóczy Mariann alapítványi titkár, MTA Titkársága, 1051 Budapest, Nádor u. 7. Tel/fax: (1) 411-6196, (tar@office.mta.hu ) igényelhetők.
(www.edupress.hu)

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.
rss

Napi lelki táplálék

És bár olyan sokan voltatok, mint égen a csillag, kevesen maradnak meg közületek, mert nem hallgattál Istenednek, az Úrnak a szavára. 5Móz 28,62

5Móz 28,49–69

Ostromlott városokban éhező emberek, érthetetlen nyelvű vad nép, amely erőszakosan támad, csapások… Melyik nép ne ismerne ilyen fejezeteket a saját történelméből?

tovább

(37) „Mert mit adhat az ember váltságdíjul lelkéért?” (Márk 8,27–9,1)

ISTEN AJÁNDÉKA.

– 1. Péter hitvallása Isten Lelkének ajándéka (Máté 16,17): Jézus több, mint egy nagy próféta; – Jézus a Krisztus, a Megváltó. Márk itt is hangsúlyozza, hogy erről még ne beszéljenek senkinek, majd Jézus kereszthalála és feltámadása után jön el a bizonyságtétel ideje (27–30).

tovább

APOSTOLOK CSELEKEDETEI 16,1-10 - Mozgásban maradni

Milyen izgalmas lehetett a fiatal Timóteus számára, hogy Pállal együtt járhatta az országokat! Az utazás elejétől kezdve sikeres: a gyülekezetek erősödnek, növekednek.

tovább

2017. június 16. péntek

Senki meg ne vessen ifjú korod miatt, hanem légy példája a hívőknek beszédben, magaviseletben, szeretetben, hitben, tisztaságban. (1Tim 4:12)

tovább

Kárász Izabella: Hálaadás

,,Köszönjük Tenéked, Istenünk, hogy élünk!
Hogy annyi vész után Te vagy menedékünk.
Nem is lehet nagyobb boldogságunk nekünk,
Mint hogy velünk járva vigyázod életünk.

tovább