Könyvtámasz 2006

2006. Oct 17., szerző: Adminisztrátor

Maholnap Magyar Jóléti Alapítvány pályázatot hírdet: a hátrányos helyzetű közösségeket és egyéneket támogató nonprofit szervezetek könyvtárának bővítése, kulturális és szabadidős programjainak támogatása.

KÖNYVADOMÁNY

1. Pályázati kiírás címe: Könyvtámasz 2006
Pályázat kiírója: Maholnap Magyar Jóléti Alapítvány
Pályázat célja: Hátrányos helyzetű közösségeket és egyéneket támogató nonprofit szervezetek könyvtárának bővítése, kulturális és szabadidős programjainak támogatása.
A megpályázható könyvadomány jellege: gyermek és ifjúsági irodalom, szépirodalom, gyermek és ifjúsági ismeretterjesztés, egyéb ismeretterjesztés, szórakoztató irodalom.
Pályázók köre: Magyarországon bejegyzett non-profit, nem-kormányzati (alapítvány, egyesület) szervezetek; hátrányos helyzetű csoportok, egyének támogatásával foglalkozik; a pályázó szervezet kis helyi közösségi kezdeményezésre épül; nem költségvetési intézmény támogatására jött létre és nem végez továbbadományozási, ajándékozási tevékenységet, illetve a Maholnap Alapítvány adományát ilyen célra nem használja fel.
Pályázati keret: 18,5 millió Ft
Pályázaton nyerhető támogatás: 400 ezer Ft
Beadási határidő: 2006. november 3.
Bővebb információ:

http://www.maholnap.hu/aktpaly.php

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.
rss

Napi lelki táplálék

„Te mondod, hogy király vagyok. Én azért születtem, és azért jöttem a világba, hogy bizonyságot tegyek az igazságról…” Jn 18,37b

Ef 1,15–23

„Amikor megemlékezem rólatok imádságaimban…” (16). Annak, hogy Krisztussal járunk, van egy gyakorlati és konkrét következménye: közösséget vállalhatunk egymással. 

tovább

(1) „Áldjátok az Urat…” (Zsoltárok 134)

ÁLDANI AZ URAT.

– 1. Istent áldani, azt jelenti, hogy leborulunk Őelőtte, elismerjük, hogy Ő az Úr, aki Jézus Krisztusban megváltott, szeret, nem vetett el, irgalmába fogadott. Ezért Őrá bízzuk magunkat mindenben, teljesen Őrá hagyatkozunk, ahogy az erkély az azt hordozó oszlopokra.

tovább

LUKÁCS 24, 13–27 - Minden hiába?

"Küzdött, remélt és mégis veszített.” Egy húszas évei közepén elhalálozott barátunk gyászjelentésén ez a mondat állt. Szörnyűnek találtam ezeket a szavakat, mivel úgy hangzanak, mintha az egész élete elfecsérelt idő lett volna.

tovább

2018. április 17.

Azután Jerikóba értek, és amikor Jézus tanítványaival és elég nagy sokasággal kifelé ment Jerikóból, egy vak koldus, Bartimeus, a Timeus fia ült az út mellett. Amikor meghallotta, hogy a názáreti Jézus az, így kiáltott fel: „Dávid Fia, Jézus, könyörülj rajtam!” (Mk 10:46-47)

 

tovább

Haraszti Sándor: Tavasz

Tegnap még fagyos tél volt,
s a természet álmodott…
Magáról mit se tudva
szent titkot láthatott.

tovább