Könyvtámasz 2006

2006. Oct 17., szerző: Adminisztrátor

Maholnap Magyar Jóléti Alapítvány pályázatot hírdet: a hátrányos helyzetű közösségeket és egyéneket támogató nonprofit szervezetek könyvtárának bővítése, kulturális és szabadidős programjainak támogatása.

KÖNYVADOMÁNY

1. Pályázati kiírás címe: Könyvtámasz 2006
Pályázat kiírója: Maholnap Magyar Jóléti Alapítvány
Pályázat célja: Hátrányos helyzetű közösségeket és egyéneket támogató nonprofit szervezetek könyvtárának bővítése, kulturális és szabadidős programjainak támogatása.
A megpályázható könyvadomány jellege: gyermek és ifjúsági irodalom, szépirodalom, gyermek és ifjúsági ismeretterjesztés, egyéb ismeretterjesztés, szórakoztató irodalom.
Pályázók köre: Magyarországon bejegyzett non-profit, nem-kormányzati (alapítvány, egyesület) szervezetek; hátrányos helyzetű csoportok, egyének támogatásával foglalkozik; a pályázó szervezet kis helyi közösségi kezdeményezésre épül; nem költségvetési intézmény támogatására jött létre és nem végez továbbadományozási, ajándékozási tevékenységet, illetve a Maholnap Alapítvány adományát ilyen célra nem használja fel.
Pályázati keret: 18,5 millió Ft
Pályázaton nyerhető támogatás: 400 ezer Ft
Beadási határidő: 2006. november 3.
Bővebb információ:

http://www.maholnap.hu/aktpaly.php

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.
rss

Napi lelki táplálék

Ott pedig az egyik ezt, a másik azt kiáltozta; a gyűlés ugyanis zűrzavarba torkolott, és a legtöbben azt sem tudták, miért jöttek össze. ApCsel 19,32

2Krón 27

„...állhatatosan Istenének, az Úrnak az útján járt” (6). Jótám király példája arra figyemeztet, hogy nem szükségszerű a rossz példák és minták követése. 

tovább

(23) „…zavargás támadt az Úr útja miatt.” (Apostolok cselekedetei 19,23–40)

– Artemisz a szerelem, a vér, az arany istennője. Kis szobrokban is kiábrázolták az istennőt, és az efezusi mesterek nagy jövedelemre és jólétre tettek szert ebből (24–25).

 

tovább

EZSDRÁS 7,11-20 - Isten irányít

Valaki nagyon elszántan veti be magát. Artaxerxész fél a „menny Istenétől”, vagy inkább tiszteli? Talán mindkettő lehetséges (23). 

tovább

2017. szeptember 16. szombat

Szellemi kincsgyűjtés

Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, hol a rozsda és a moly megemészti, és ahol a tolvajok kiássák és ellopják; hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket mennyben, ahol sem a rozsda, sem a moly meg nem emészti, és ahol a tolvajok ki nem ássák, sem el nem lopják. (Mt 6,19-20)

 

tovább

Kaposi Ferenc: Legenda

Egyszer egy angyal meghívta az erényeket,
hogy jelenjenek meg az Isten udvarán.
S mentek, a Jóság, Szeretet, Alázat
és sorba mind, mind egymás után,
mentek nagy vígan, ünneplőben.

tovább