Küldjön egy képet adventi koszorújáról 2010.

2010. Nov 28., szerző: Adminisztrátor

Érdekes, és népszerűvé vált hagyomány indult el 2007-ben a www.tirek.hu portálon, mely arról szól, hogy egy kis gyűjteményt ad közre gyülekezeteink, családjaink adventi koszorúiból. Küldjön idén is képet!

Immár negyedik jubileumát éli meg a tirek.hu portálon az adventi koszorúk fényképeinek gyűjtése és közreadása. Örömmel folytatjuk sorozatunkat és reméljük, hogy ezzel is hozzájárulunk a karácsonyra készülés örömeihez.

Két csoportban gyűjtjük a képeket. Az egyik csoportba a gyülekezeti a másik csoportba az otthoni díszek fényképét várjuk. A gyülekezeti koszorúknál kérjük a beküldésnél jelöljék meg a gyülekezet pontos nevét, ezt fogjuk a kép alá írni. A családi adventi koszorúknál ragaszkodunk a név nélküliséghez, ezért csak a települést kérjük megjelölni, a képaláírás valahogy így alakul majd: "Egy szerencsi otthonból". Képeiket várjuk az adventikoszoru@gmail.com címre!

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.

Kapcsolódó Galériák

Nagyrozvágyi koszorúkészítés Gyülekezeti díszek 2010 Családi díszek 2010

rss

Napi lelki táplálék

Miután megszűnt a zavargás, magához hívatta Pál a tanítványokat, bátorította őket, és elköszönve tőlük elindult Macedóniába. ApCsel 20,1

1Sám 28

„Miért kérdezel engem, ha az Úr eltávozott tőled, és az ellenséged lett?!” (16). Saulnak nem felel az Úr, hát megidézteti Sámuelt. 

tovább

(2) „…számos beszédben intette őket…” (Apostolok cselekedetei 20,1–6)

– Pál az efezusi események után több hónapot töltött a második missziói úton alapított macedóniai gyülekezetekkel: Filippi, Thesszalonika, Bérea (1). Az apostol itt számos beszédben intette őket (2), ahogy elköszönésekor az efezusiakat is.

tovább

EZSDRÁS 7, 21-28 - Csodálkozni és hálát adni

Az eseményektől lenyűgözve Ezsdrás Istent dicséri csodálatos tetteiért (27-28.). 

tovább

Jézus küldetése

Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” (János 3,16)

tovább

Reményik Sándor: Csendes csodák

Ne várd, hogy a föld meghasadjon
És tűz nyelje el Sodomát.
A mindennap kicsiny csodái
Nagyobb és titkosabb csodák.

Tedd a kezedet a szívedre
Hallgasd, figyeld, hogy mit dobog,
Ez a finom kis kalapálás
Nem a legcsodásabb dolog?

tovább