Elmarad a Tiszáninneni Református Egyházkerület Sárospataki Ifjúsági Tábora

2020. May 29., szerző: Adminisztrátor

Az idei nyáron a Tiszáninneni Református Egyházkerület Sárospataki Ifjúsági Tábora elmarad. A jövő esztendőre készülnek a szolgálattevők és a vezetők. A jövő esztendei találkozás reményében a szervezők: Szőnyi Tamás esperes és Kolumbán Gábor lelkipásztor.


A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.
rss

Napi lelki táplálék

Az ÚR pedig azt kívánja ma tőled, hogy légy az ő tulajdon népe, ahogyan megmondotta neked, megtartván minden parancsolatát. 5Móz 26,18

1Móz 38

Milyen őszinteséggel írja le a Szentírás az ősatyák családi történeteinek kifejezetten kellemetlen, szégyellni való fejezeteit! Mire jó, ha felidézzük ezeket az eseteket?

tovább

(37) „Mindent helyesen cselekedett…” (Márk 7,31–37)

– Jézus a Galileát körülvevő pogány területen gyógyított. Tírusz vidéke után északabbra, majd onnan délre, az ún. „Tízvárosba” ment. Azaz ismét Gadara földjére érkezett a mi Urunk. Jézus küldetése, tanítói és gyógyítói szolgálata által kísért megváltói szolgálata: „világigényű”. 

tovább

APOSTOLOK CSELEKEDETEI 14, 1-7 - Ellenszélben

Fiatalasszonyként egy kis keresztyén közösségbe jártam. Egyik együttlétünkben nem tetszett valami. Nagy elhatározással ki is mondtam. Nem várt heves ellenérvelés támadt.

tovább

2017. június 12. hétfő

Közeledjetek Istenhez, és Ő közeledni fog hozzátok…” (Jakab 4,8)

 

tovább

Lévay József: Gondviselő jó Atyám vagy

Gondviselő jó Atyám vagy

Ó, én édes Istenem!

Látom én, hogy minden elhagy

E világon csak Te nem,

Hozzád vágyom, benned élek,

Üdvöt mástól nem remélek.

 

tovább