Gyászjelentés

2020. Nov 04., szerző: Adminisztrátor

A fájdalomtól megrendülten tudatjuk, hogy dr. Adorján Gusztáv Tamás főigazgató, önkormányzati képviselő, tiszántúli egyházkerületi főgondnok, Nyíregyháza díszpolgára 2020. október 21-én, életének 67. évében örök nyugalomra tért. Búcsúztatására a református egyház szertartása szerint 2020. november 11-én, szerdán 12 órakor kerül sor a nyíregyházi Északi temető főravatalozójában (Nyíregyháza, Pazonyi út 5.). - ttre.hu

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.
rss

Napi lelki táplálék

..nyújtsd ki a kezedet gyógyításra, hogy jelek és csodák történjenek a te szent Szolgád, Jézus neve által. ApCsel 4,30

2Móz 29

Mózesnek, mielőtt az áldozat vérével és a felkenetéshez való olajjal meghintette volna Áront és fiait, és ezzel felszentelte volna őket pappá, meg kellett kennie vérrel a felszentelésre várók jobb fülcimpáját, jobb hüvelykujját és jobb nagylábujját (20). 

tovább

(2) „…félretett magának…” (Apostolok cselekedetei 5,1–11)

Anániás és Szafira félretett magának abból, ami „közvagyon” volt. Aki ezt teszi, az nemcsak a másiktól vesz el, hanem Isten ellen vét. Égbe kiált a bűn, ha a hittel Istennek szánt adományból vesz el valaki magának (2).

tovább

LUKÁCS 11,5-11 - Kitartani

Mai Igeversünk nagyon megérintett. Mert nagyon szívemen van egy imakérés, amelynél közel állok ahhoz, hogy feladjam. Évtizedekig semmi sem történt ebben a dologban. 

tovább

2018. július 27.

Legyetek erősek 1.

Végül pedig: erősödjetek meg az Úrban és az ő hatalmas erejében. Öltsétek magatokra az Isten fegyverzetét, hogy megállhassatok az ördög mesterkedéseivel szemben. Mert a mi harcunk nem test és vér ellen folyik, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen, amelyek a mennyei magasságban vannak. Éppen ezért vegyétek fel az Isten fegyverzetét, hogy ellenállhassatok a gonosz napon, és mindent leküzdve megállhassatok. (Ef 6,10-13)

 

tovább

Barabás Éva: Lelkiismeret

Különös bíró.

Nevetést szüntet.

Szavára szíved

torkodban lüktet.

Szól, ha valami

szokatlan történt,

vagy ha átvágtál

íratlan törvényt.

tovább