Óvoda átadás Encsen

2021. Oct 28., szerző: Adminisztrátor

Október 24-én ünnepélyes keretek között került átadásra az Encsi Gyermeksziget Református Óvoda, amely az Országos Óvoda Programnak köszönhetően valósulhatott meg.

 

A Hálaadó Istentiszteleten Főtiszteletű Pásztor Dániel, a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspöke hirdette Isten Igéjét, majd az intézményben dolgozó óvodapedagógusok fogadalomtétele következett.

Ezt követően az állami és egyházi méltóságok köszöntötték az egybegyűlteket, majd Pásztor Dániel Püspök Úr megáldotta az intézményt és a szalagátvágásra is sor került.  Az alkalmat az óvodások műsora és az óvónők szolgálata zárta.

 A Gyermeksziget Református Óvoda a Felsőzsolcai Kazinczy Ferenc Református általános iskola és óvoda tagintézményeként kezdte meg működését. Az óvoda jelenleg két huszonöt fős csoporttal, négy óvodapedagógussal és két dajkával működik.

 

 

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.
rss

Napi lelki táplálék

Mert minden rossznak gyökere a pénz szerelme… 1Tim 6,10

Jób 25

Isten semmihez sem hasonlítható nagysága, és az ember törpesége – megcáfolhatatlan tény. 

tovább

(11) „Efraim betanított üsző, szeret gabonát nyomtatni.” (Hóseás 10)

Nincs élet iga nélkül. Illúzió, hogy létezik szabadság. Az igába szorított élet lehet egyedül szabad élet: rendben, keretek között, munkában, mások számára is hasznosan.

tovább

ZSOLTÁROK 4 - PMS

A kedvenc kávézómban ülök. Megengedem ezt ma magamnak. Az éjszaka nyugtalan volt. Rosszul, feszülten és nyomottan érzem magam a bőrömben. 

tovább

2017. december 4. hétfő

 „Hálát adok az én Istenemnek, valahányszor megemlékezem rólatok…” (Fil 1:3)

tovább

Venyercsán László: Ki várni tud

Oly jó Istenre csendben várni –
Istennel rövid a messzi út,
hisz nemcsak az út, a cél is Ő,
s nem veszít időt, ki várni tud.

tovább