Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2018. január 14.)

2018-01-12 21:53:43 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor istentiszteletet lesz templomunkban.

 

® Jövő héten állandó alkalmaink a szokott rendben kerülnek megtartásra. Pénteken 18 órakor a Keresztkérdések Kurzus következő alkalmára kerül sor a gyülekezeti teremben.

 

® Jövő vasárnap, délelőtt fél 9 és 10 órakor lesznek istentiszteleteink a templomban. 9 órától konfirmációs óra is lesz a gyülekezeti teremben. A délutáni istentisztelet elmarad az Ökumenikus Imahét nyitó alkalma miatt, mely a belvárosi református templomban lesz 17 órakor!

 

® Idén január 21. és 28. között kerül megrendezésre az Ökumenikus Imahét. Minden nap 17 órakor lesznek az istentiszteletek. Templomunk január 25-én, csütörtökön ad otthont az imahét alkalmának. A központi alkalom január 27-én, szombaton, 16 órától lesz a Miskolci Egyetem Díszaulájában. Az imahét alkalmainak beosztása megtekinthető a kihelyezett plakátokon.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy január 10-én, szerdán, 11 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Kakuk Jánosné Kispál Margit asszonytestvérünket, gyülekezetünk tagját, aki 91 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® Ma délután 17 órakor Család-OK Országos Koncertje lesz a belvárosi evangélikus templomban. Egy időpontban, egyszerre több száz templomban kerül megrendezésre ez a rendezvény, melyhez Miskolc is csatlakozott. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

® Megjelent a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

ÁLDÁS BÉKESSÉG!