Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2018. január 21.)

2018-01-20 09:52:02 / Robb Martin

.

® Ma délután nem lesz istentiszteletet templomunkban. Helyette hívogatjuk a testvéreket az Ökumenikus Imahét nyitó alkalmára, amely 17 órakor kezdődik a belvárosi református templomban.

 

® Jövő héten állandó alkalmaink a szokott rendben kerülnek megtartásra. Kivétel a Bibliaóra, amely a jövő héten elmarad. Szerdán délelőtt a diakóniai csoport látogatást tesz az Őszi Napsugár Otthonban. Csütörtökön a FeTa bibliaóra elmarad az Ökumenikus Imahét alkalma miatt. Pénteken 18 órakor a „Kövess engem" Kör találkozik a parókián.

 

® Szombaton a Keresztkérdések Kurzus csendesnapja lesz a Mályi Mécses Központban 9 és 16 óra között.

 

® Jövő vasárnap a szokott rendben, délelőtt fél 9 és 10 órakor lesznek istentiszteleteink a templomban. 9 órától konfirmációs óra is lesz a gyülekezeti teremben. Délután jókais családi istentisztelet lesz a templomban.

 

® Idén január 21. és 28. között kerül megrendezésre az Ökumenikus Imahét. Minden nap 17 órakor lesznek az istentiszteletek. Templomunk január 25-én, jövő csütörtökön ad otthont az imahét alkalmának. Utána szerény szeretetvendégséget rendezünk a templom előtt, kérjük, hogy aki teheti, süteménnyel vagy pogácsával járuljon hozzá a testvérek megvendégeléséhez! A központi alkalom január 27-én, szombaton, 16 órától lesz a Miskolci Egyetem Díszaulájában. Az imahét alkalmainak beosztása megtekinthető a kihelyezett plakátokon.

 

® Február 3-án, szombaton, 9 órától, presbiteri csendesnapot rendezünk Mályiban, a Mécses Központban. Tisztelettel hívjuk és várjuk erre az alkalomra a presbiter és pótpresbiter testvéreket!

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy január 19-én, pénteken, 14 órakor, a diósgyőri temetőben vettünk végső búcsút Vizi Bernadett Lilitől, aki 1 évesen adta vissza lelkét Teremtőjének. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® Megjelent a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

ÁLDÁS BÉKESSÉG!