Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2018. február 4.)

2018-02-02 19:18:24 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten állandó alkalmaink a szokott rendben kerülnek megtartásra. Szerdán a diakóniai csoport az Őszi Napsugár Otthonba látogat. Csütörtökön a délutáni istentisztelet után a diakóniai csoport tart megbeszélést a templomban. Pénteken 18 órakor a „Kövess engem" Kör találkozik a parókián.

 

® Szombaton 17 órától Filmclub lesz a gyülekezeti teremben, melynek keretében a Tűzálló házasság című film fog vetítésre kerülni. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

® Jövő vasárnap a szokott rendben, délelőtt fél 9, 10 és 16 órakor lesznek istentiszteleteink a templomban. 9 órától konfirmációs óra is lesz a gyülekezeti teremben. 17 órától presbiteri gyűlést tartunk a gyülekezeti teremben. Kérjük a presbiter és pótpresbiter testvéreket, hogy írják alá a kijáratnál található meghívót!

 

® Február 12 és 17. között, hétfőtől szombatig, úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteleteket tartunk a templomban, minden nap 17 órakor.

 

® Február 18-án, Böjt 1. vasárnapján, megterítjük az Úr asztalát mindkét délelőtti istentiszteletünkön.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy január 31-én, szerdán, 14 órakor, a sajóbábonyi temetőben kísértük utolsó földi útjára Dr. Tardi István férfitestvérünket, gyülekezetünk tagját, aki 86 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® Február 9-én, pénteken, 17 órakor rendezik meg a Művészetek Házában a Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon Ötágú Síp című gálaműsorát. A rendezvény ingyenes, a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

® Megjelent a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

ÁLDÁS BÉKESSÉG!