Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Adakozás a gyülekezeti házunk felújítására

2018-04-07 14:03:18 / Robb Martin

"Mindenki úgy adjon, ahogyan előre eldöntötte szívében, ne kedvetlenül vagy kényszerűségből, mert a jókedvű adakozót szereti Isten”. (2Kor 9,7)

 

Kedves Testvérek!

 

A templomunkhoz tartozó gyülekezeti ház sok célt szolgál. A gyülekezet gyermekei itt vesznek részt a vasárnapi gyermek istentiszteleten, konfirmandusainknak itt tartjuk a káté órákat, bibliaköreink egy része itt tartja rendszeres alkalmait. A kisgyermekes testvérek a baba-mama szobából követik az istentiszteleteket, de a vasárnap két istentisztelet között itt gyűlünk össze kávézni, itt főzzük a téli teaosztáshoz a teát is.

 

A gyülekezet vezetése fontosnak tartja, hogy a gyülekezeti tagok minél komfortosabban érezzék magukat itt.

 

Ezért határozta el a presbitérium a gyülekezeti ház felújítását és fejlesztését, amelynek első lépéseit pünkösd utáni időszakban tervezzük megvalósítani.

 

Amint azt többször hirdetésre került, a gyülekezeti ház felújítását adományokból tudjuk csak megvalósítani. Ezért kérjük a testvéreket, hogy amennyiben erre indítja szívüket az Úr adakozzanak erre a célra.

 

Az adakozás lehetősége nem csak a kitett perselyekben áll rendelkezésre, hanem egyházközségünk bankszámlájára történő átutalással is megtehető.

 

Bankszámlaszámunk: 11734004-20016124

 

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség