Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. január 20.)

2019-01-18 17:13:09 / Robb Martin

.

® Ma délután 17 órakor az Ökumenikus Imahét nyitó alkalma lesz templomunkban. Igét hirdet Sándor Frigyes evangélikus esperes. Utána szeretetvendégséget rendezünk a templom előtt. Kérjük, hogy aki teheti, egy tálca süteménnyel vagy pogácsával segítse a szeretetvendégség megrendezését.

 

® Az Ökumenikus Imahét a mai naptól január 26-ig kerül megrendezésre. Kiemelt záró alkalom lesz január 26-án, szombaton, 17 órától, a belvárosi evangélikus templomban a püspökök szolgálatával.

 

® Szerdán 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben.

 

® Csütörtökön fél 10-től a Kálvin Női Kör találkozik a gyülekezeti teremben. A csütörtök délutáni istentisztelet az ökumenikus imahét alkalma miatt nem lesz megtartva.


® Pénteken 18 órakor ifjúsági bibliaóra lesz a parókián, illetve a Hajnal Bibliakör találkozik szintén 18 órakor a parókián, a „Kövess engem" Kör pedig a gyülekezeti teremben.

 

® Jövő vasárnap délelőtt csak egy istentiszteletet fogunk tartani, 10 órakor. Ez Jókais családi istentisztelet lesz. Utána szeretetvendégséget rendezünk a gyülekezeti teremben. Kérjük a testvérek segítségét ennek megrendezésében is! Gyermek-istentisztelet sem lesz ezen a vasárnapon. Délután 16 órakor is lesz istentisztelet a templomban. Utána, 17 órától presbiteri gyűlést tartunk a templomban. Szintén 17 órakor a Lídia Kör is találkozik a gyülekezeti teremben. A kisgyermekek számára a baba-mama szoba is nyitva lesz.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy január 18-án, pénteken, 14 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára M. Szilágyi Lajos József férfitestvérünket, aki 74 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® Kérjük a testvéreket, hogy ezen a héten imádkozzunk azért, hogy az Úr hozzon elénk valakit, akiért imádkozni tudunk.

 

® Megérkezett a megújult Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás békesség!