Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. január 27.)

2019-01-26 13:31:47 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor istentisztelet lesz templomunkban. Utána, 17 órakor, presbiteri gyűlést tartunk a templomban, illetve a Lídia Kör tartja alkalmát a gyülekezeti teremben.

 

® Szerdán 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben.

 

® Csütörtökön fél 10-től a Kálvin Női Kör találkozik a gyülekezeti teremben. 17 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. 18 órakor a FeTa Kör találkozik szintén a gyülekezeti teremben.

 

® Pénteken 18 órakor a Keresztkérdések Kurzus következő alkalmára kerül sor a gyülekezeti teremben, és ifjúsági bibliaóra is lesz a parókián.

 

® Jövő vasárnap, délelőtt 10 órakor és délután 16 órakor lesznek istentiszteleteink. A jövőben délelőttönként csak egy istentiszteletet fogunk tartani, 10 órától. Kivételt képeznek az úrvacsorás istentiszteletek, akkor két istentisztelet lesz.

 

® Február 11-17. között, a Házasság Hete alkalmából, előadássorozatot rendezünk templomunkban, minden nap 17 órai kezdettel.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy január 26-án, szombaton, 11 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Dr. Majoros Katalin asszonytestvérünket, aki 70 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® Kérjük a testvéreket, hogy ezen a héten imádkozzunk azért, hogy tanítson minket az Úr arra, hogy napközben is keressük Őt, ne csak a reggeli vagy esti csendesség pár percében.

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás békesség!