Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. február 24.)

2019-02-23 15:08:09 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor istentisztelet lesz templomunkban. Utána presbiteri gyűlést tartunk a gyülekezeti teremben.

 

® Szerdán 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben.

 

® Csütörtökön fél 10-től a Kálvin Női Kör találkozik a gyülekezeti teremben, 17 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor pedig FeTa bibliaóra szintén a gyülekezeti teremben.

 

® Pénteken 18 órakor a Keresztkérdések Kurzus következő alkalmára kerül sor a gyülekezeti teremben, és az ifjúság is bibliaórát tart a parókián.

 

® Jövő vasárnap, délelőtt 10 órakor és délután 16 órakor lesznek istentiszteleteink.

 

® Március 10-én, Böjt 1. vasárnapján, megterítjük az Úr szent asztalát. Ezen a vasárnap délelőttön két istentiszteletet fogunk tartani, fél 9 és 10 órakor. Utána szülői értekezletet tartunk a konfirmandusok szülei részére a gyülekezeti teremben.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy február 22-én, pénteken, 13 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Bartuska Lászlóné Veres Valéria asszonytestvérünket, aki 73 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® Szeretnénk megköszönni azoknak a testvéreknek a szolgálatát, akik a Házasság hetében segítséget nyújtottak az előadássorozat és a szeretetvendégségek megrendezésében!

 

® Kérjük a testvéreket, hogy ezen a héten imádkozzunk a konfirmandusainkért, hogy az ifisekkel és az ifivezetőkkel eltöltött hétvége épülésükre legyen!

 

® Idén 20 éves a Lámpás, a Lévay Gimnázium keresztyén dicsőítő iskolai zenekara. Ez alkalomból Jótékonysági Gálát rendeznek a Művészetek Házában, március 2-án, szombaton, 15 órakor. A belépés ingyenes, de előzetes helyfoglalás szükséges. Délelőtt Q2 ifjúsági konferencia lesz, melynek témája a Gender elmélet. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás békesség!