Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. május 05.)

2019-05-03 14:47:10 / Robb Martin

.

® Ma délután a 16 órakor kezdődő istentisztelet elmarad.

 

® Hétfőn 8 órától tartja iskolánk hétkezdő áhítatát a templomban.

 

® Szerdán 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben.

 

® Csütörtökön fél 10-től a Kálvin Kör találkozik a gyülekezeti teremben, 17 órakor istentisztelet a templomban, 18 órakor FeTa bibliaóra lesz szintén a gyülekezeti teremben.

 

® Pénteken fél 11-től a Baba-mama kör találkozik a gyülekezeti teremben, 18 órától a Hajnal Bibliakör szintén a gyülekezeti teremben, az Ifi pedig a parókián.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy május 3-án, pénteken, 14 órakor kísértük utolsó földi útjára Kocsi István testvérünket, aki 68 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® Iskolánkkal karöltve házaspári csendesnapot szervezünk május 18-án, szombaton, 9 órai kezdéssel. Helyszín a Jókai iskolánk, meghívott előadónk Gál Lajos, szeghalmi baptista lelkipásztor, 11 gyermekes édesapa. Jelentkezési díj: 1200 ft/fő (ez tartalmazza az ebéd költségeit), jelentkezési határidő: május 13. A csendesnap alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk. Bővebb információk a kihelyezett plakátokon, honlapunkon és facebook felületünkön.

 

® Mindenkit sok szeretettel várunk nyári gyülekezeti táborunkba június 23. és 29. között. Ellátás: napi háromszori étkezés, gyerekeknek délutáni uzsonna Szállás: férőhelyek függvényében családonként 5-6 ágyas szobákban, de sátorozásra is van lehetőség! Témánk a felnőttek között: „Az egység nem egyformaság"; fiatalok között: párkapcsolat, szexualitás. Részvételi díj: 0-6 év ingyenes, 7-18 év 10.000.ft/fő/hét, 19-99 év 15.000. ft/fő/hét. Jelentkezési határidő: május 27. Bővebb információk a kihelyezett plakátokon, honlapunkon és facebook felületünkön.

Akik nem tudják maguk megoldani, azok számára segítség a helyszínre érkezésben: Hidasnémetiig vonat, onnan távolsági busz. (06.23. Miskolc-Hidasnémeti vonat: 14:44 - csatlakozás Hidasnémeti-Pányok busz: 15:50) Ha nem a megjelölt vonattal érkezne, kérjük, jelezze az Ön által választott vonat várható érkezését, és kisbusszal kimegyünk az állomásra!

 

® „Tudjuk pedig, hogy aki szűken vet, szűken is arat, és aki bőven vet, bőven is arat. Mindenki úgy adjon, ahogyan előre eldöntötte szívében, ne kedvetlenül vagy kényszerűségből, mert a jókedvű adakozót szereti az Isten." Hálánk jeleként az elmúlt héten 98.375 forint adományt helyeztünk el a perselyekben. Isten áldja a jókedvű adakozókat!

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Banki átutaláson és postai csekken keresztül is van lehetőség adományozni!

 

® Ezen a héten kérjük az Urat, hogy munkáljon bennünk olyan belső hozzáállást, mely a körülményektől függetlenül hálás, motivált és jóra törekvő.

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás békesség!