Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. május 12.)

2019-05-14 20:40:12 / Robb Martin

.

® Ma délután a 16 órakor tartunk istentiszteletet a templomban.

 

® Ugyanitt hétfőn 8 órától tartja iskolánk hétkezdő istentiszteletét.

 

® Szerdán 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben.

 

® Csütörtökön fél 10-től a Kálvin Kör találkozik a gyülekezeti teremben, 18 órakor FeTa bibliaóra lesz szintén a gyülekezeti teremben.

A 17 órai istentisztelet ezen a héten kivételesen elmarad.

 

® Pénteken fél 11-től a Baba-mama kör találkozik a gyülekezeti teremben, 18 órától a Kövess Engem kör szintén a gyülekezeti teremben, az Ifi pedig a parókián.

 

® Jövő szombaton, május 18-án 9 órai kezdéssel, iskolánkkal karöltve házaspári csendesnapot szervezünk. Helyszín a Jókai iskolánk, meghívott előadónk Gál Lajos, szeghalmi baptista lelkipásztor. Jelentkezési díj: 1200 ft/fő (ez tartalmazza az ebéd költségeit), jelentkezési határidő: május 13, holnap. A csendesnap alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk. Bővebb információk a kihelyezett plakátokon, honlapunkon és facebook felületünkön.

A jelentkezési díj befizetése Bányainé Rónai Tímeánál, illetve Beriné Kovács Irén presbiter testvérünknél lehetséges személyesen vagy a lelkészi hivatalban.

 

® Mindenkit sok szeretettel várunk nyári gyülekezeti táborunkba június 23. és 29. között. Ellátás: napi háromszori étkezés, gyerekeknek délutáni uzsonna Szállás: férőhelyek függvényében családonként 5-6 ágyas szobákban, de sátorozásra is van lehetőség! Témánk a felnőttek között: „Az egység nem egyformaság"; fiatalok között: párkapcsolat, szexualitás. Részvételi díj: 0-6 év ingyenes, 7-18 év 10.000.ft/fő/hét, 19-99 év 15.000. ft/fő/hét. Jelentkezési határidő: május 27. Bővebb információk a kihelyezett plakátokon, honlapunkon és facebook felületünkön.

Akik nem tudják maguk megoldani, azok számára segítség a helyszínre érkezésben: Hidasnémetiig vonat, onnan távolsági busz. (06.23. Miskolc-Hidasnémeti vonat: 14:44 - csatlakozás Hidasnémeti-Pányok busz: 15:50) Ha nem a megjelölt vonattal érkezne, kérjük, jelezze az Ön által választott vonat várható érkezését, és kisbusszal kimegyünk az állomásra!

 

® „Ismeritek a mi Urunk Jézus Krisztus kegyelmét: hogy gazdag létére szegénnyé lett értetek, hogy ti az Ő szegénysége által meggazdagodjatok." - Ebből a Krisztus által nyert gazdagságból Urunk dicsőségére és felebarátaink javára az elmúlt héten 72.470. forint adományt helyeztünk el a perselyekben. Isten áldja a jókedvű adakozókat!

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Banki átutaláson és postai csekken keresztül is van lehetőség adományozni!

 

® Ezen a héten kérjük az Urat, hogy ha van olyan kapcsolatunk, konfliktusunk, amelyet rendeznünk kellene, hozza elénk, mutasson rá, hogyan rendezhetnénk.

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható. (A héten gyülekezetünket látogatta meg a Reformátusok lapja egyik riportere, a velünk készített interjú a június 9-i számban olvasható majd.)

 

Áldás békesség!