Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. május 19.)

2019-05-21 10:31:11 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor tartunk istentiszteletet a templomban.

 

® Hétfőn 8 órakor tartja iskolánk hétkezdő istentiszteletét a templomban.


® Szerdán 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben.

 

® Csütörtökön fél 10-től a Kálvin Kör találkozik a gyülekezeti teremben, 17 órakor istentiszteletet tartunk a templomban, 18 órakor FeTa bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben.

 

® Pénteken fél 11-től a Baba-mama kör találkozik a gyülekezeti teremben, 18 órától a Hajnal kör szintén a gyülekezeti teremben, az Ifi pedig a parókián.

 

® Köszönjük a szolgálatot, segítséget mindenkinek, aki a tegnapi házaspári csendesnap megrendezésében részt vett és a Jókai iskolának a finom ebédet és helyszín biztosítását!

 

® Mindenkit sok szeretettel várunk nyári gyülekezeti táborunkba június 23. és 29. között. Ellátás: napi háromszori étkezés, gyerekeknek délutáni uzsonna Szállás: férőhelyek függvényében családonként 5-6 ágyas szobákban, de sátorozásra is van lehetőség! Témánk a felnőttek között: „Az egység nem egyformaság"; fiatalok között: párkapcsolat, szexualitás. Részvételi díj: 0-6 év ingyenes, 7-18 év 10.000.ft/fő/hét, 19-99 év 15.000. ft/fő/hét. Jelentkezési határidő: május 27. Bővebb információk a kihelyezett plakátokon, honlapunkon és facebook felületünkön.

 

Az utazást igyekszünk közösen megoldani a személyautókban meglévő szabad helyek erejéig. Akik nem tudják maguk megoldani, azok számára segítség a helyszínre érkezésben: Hidasnémetiig vonat, onnan távolsági busz. (06.23. Miskolc-Hidasnémeti vonat: 14:44 - csatlakozás Hidasnémeti-Pányok busz: 15:50) Ha nem a megjelölt vonattal érkezne, kérjük, jelezze az Ön által választott vonat várható érkezését, és kisbusszal kimegyünk az állomásra!

 

® Június 1-én idén is megrendezésre kerül iskolánkban a Jókai Juniális de. 9 órai kezdéssel, szeretettel várjuk a testvéreket!

 

® Gyermekeink számára idén is megrendezzük nyári gyülekezeti napközis táborunkat, augusztus 12-16. között. Jókai Iskolánk felújítása miatt a helyszín a Rónai Ferenc Általános Iskolában lesz. Részvételi díj: 15000 Ft/gyermek. A részvételi díjból testvérek jelentkezése esetén, illetve rászorultsági alapon kedvezményt biztosítunk. További információk a kihelyezett plakátokon találhatók.

 

® Dr. Jónás Józsefné Jolika néni, gyülekezetünk hűséges tagja, 80. évében jár, korábban egészségügyben dolgozott gazdasági vezetőként. Jó ideje egyedül él már, most lakótársat keres maga mellé. Ha van a testvérek között valaki, aki ugyanebben a cipőben jár, és esetleg szívesen beköltözne Jolika nénihez, keressék őt bátran. A Derkovits utcán lakik egy 3 szobás, garázzsal ellátott lakásban. Tekintettel arra, hogy neki most a társalgás, a magány elkerülése lenne a fontos, ő maga is szívesen költözködik.

 

® Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék onnan felülről, a világosság Atyjától származik, amiben részesülünk. Önmagunkat ajánljuk az Úr dicsőségének és felebarátaink javának szolgálatára. Hálánk jeleként az elmúlt héten 64.555. forint adományt helyeztünk el a perselyekben. Isten áldja a jókedvű adakozókat!

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Banki átutaláson és postai csekken keresztül is van lehetőség adományozni!

 

® Imádságunkban gondoljuk át az elmúlt hetet és köszönjük meg Istennek az Ő áldásait.

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható. (A gyülekezetünkkel készített interjú a június 9-i számban olvasható majd.)

 

Áldás békesség!