Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. június 23.)

2019-06-21 12:50:42 / Robb Martin

.

® Istentiszteletünk elején a keresztség sákramentumában részesült Süssenbeck Ádám és Kerekes Zsuzsanna Eszter nevű gyermeke. Isten áldja a keresztelő családot!

 

® Ma délután 16 órakor tartunk istentiszteletet a templomban.

 

® Jövő héten a gyülekezeti táborra való tekintettel a csütörtöki istentisztelet elmarad, illetve hirdetjük, hogy ezek az istentiszteletek július hónapban nem lesznek megtartva, legközelebb augusztus 1-én tartunk.

 

® Gyermekeink számára idén is megrendezzük nyári gyülekezeti napközis táborunkat, augusztus 12-16. között. Jókai Iskolánk felújítása miatt a helyszín a Rónai Ferenc Általános Iskolában lesz. Részvételi díj: 15000 Ft/gyermek. A részvételi díjból testvérek jelentkezése esetén, illetve rászorultsági alapon kedvezményt biztosítunk. További információk a kihelyezett plakátokon olvashatók.

 

® Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék onnan felülről, a világosság Atyjától származik, amiben részesülünk. Önmagunkat ajánljuk az Úr dicsőségének és felebarátaink javának szolgálatára. Hálánk jeleként az elmúlt héten 40.180. forint adományt helyeztünk el a perselyekben. Isten áldja a jókedvű adakozókat!

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Banki átutaláson és postai csekken keresztül is van lehetőség adományozni!

 

® A héten kérjük az Urat, hogy adjon nekünk vágyat a Neki tetsző életre és konkrétan vezessen is minket ebben, és hogy legyen áldásos a ma kezdődő gyülekezeti tábor minden résztvevőnek.

 

® A gyülekezeti tábor miatt a jövő héten csak hétfőn déltől 3-ig, illetve csütörtökön délután 3-6 óra között lesz nyitva a lelkészi hivatal.

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás Békesség!