Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. június 30.)

2019-06-28 21:24:57 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor tartunk istentiszteletet a templomban.

 

® Július hónapban a csütörtök délutáni istentiszteletek nem kerülnek megtartásra.


® Gyermekeink számára idén is megrendezzük nyári gyülekezeti napközis táborunkat, augusztus 12-16. között. Jókai Iskolánk felújítása miatt a helyszín a Rónai Ferenc Általános Iskolában lesz. Részvételi díj: 15000 Ft/gyermek. A részvételi díjból testvérek jelentkezése esetén, illetve rászorultsági alapon kedvezményt biztosítunk. További információk a kihelyezett plakátokon olvashatók.

 

® Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék onnan felülről, a világosság Atyjától származik, amiben részesülünk. Önmagunkat ajánljuk az Úr dicsőségének és felebarátaink javának szolgálatára. Hálánk jeleként az elmúlt héten 83.375 forint adományt helyeztünk el a perselyekben. Isten áldja a jókedvű adakozókat!

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Banki átutaláson és postai csekken keresztül is van lehetőség adományozni!

 

® Tegnap véget ért gyülekezeti táborunk Pányokon. Istennek adunk hálát a lelki feltöltődésért, a közös élményekért, és az együtt töltött napokért!

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás Békesség!