Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. július 28.)

2019-07-29 13:15:16 / Robb Martin

.

® Az istentiszteletünk kezdetés a keresztség sákramentumában részesült Vincze László és Sváb Andrea kisfia, Vincze Ádám. Isten áldja meg a kisfiút és az egész családot!

 

® Ma délután 16 órakor tartunk istentiszteletet a templomban.

 

® A jövő héten csütörtökön 17 órától, vasárnap pedig 9. illetve 16 órai kezdettel tartunk istentiszteleteket, amelyekre szeretettel hívunk mindenkit.

 

® A lelkészi hivatal nyitva tartása nyáron a következőképpen alakul: hétfőn és pénteken 9-től 12-ig, csütörtökön 15-tól 18-ig.

 

® Hálánk jeleként az elmúlt héten 62.535 forint adományt helyeztünk el a perselyekben. Dávid lelkületével adakozzunk ma is: „Bizony tőled van mindez, és csak azt adtuk neked, amit kezedből kaptunk."

 

® Köszönjük a segítséget a gyülekezeti terem munkálataiban való segítségnyújtást mindazoknak, akik jelen tudtak lenni mind a múlt szombaton, mind tegnap.

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Banki átutaláson és postai csekken keresztül is van lehetőség adományozni!

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás Békesség!