Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. augusztus 11.)

2019-08-09 23:20:15 / Robb Martin

.

® A mai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesültek: Burján Ferenc és Diczházi Szilvia Hanna Rebeka, Gáspár Máté és Farkas Fanni Zente, valamint Rózsa Dániel István és Szurek Petra Annabella nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családokat!

 

® Ma délután 16 órakor is tartunk istentiszteletet a templomban.

 

® A jövő héten, csütörtökön 17 órától, vasárnap pedig 9, illetve 16 órai kezdettel tartunk istentiszteleteket, amelyekre szeretettel hívunk mindenkit.

 

® A lelkészi hivatal nyitva tartása nyáron a következőképpen alakul: hétfőn és pénteken 9-től 12-ig, csütörtökön 15-tól 18-ig.

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Banki átutaláson és postai csekken keresztül is van lehetőség adományozni!

 

® Úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteleteket tartunk augusztus 20-23. között, keddtől péntekig, minden nap 17 órakor, a templomban.

 

® Az új kenyérért adunk hálát augusztus 25-én, vasárnap, a délelőtti istentiszteleteken, fél 9 és 10 órakor. Ez alkalomból megterítjük az úrasztalát is.


® Dr. Keszi Krisztina szolgálatáért adunk hálát ünnepi istentiszteleten a Budapest-Pasaréti Református Templomban, augusztus 24-én, szombaton, 10 órától. Bővebb információ a kihelyezett plakátokon olvasható.

 

® Orgona és ének Est lesz a Miskolctapolcai Református Templomban, ma délután, 18 órakor. A belépés díjtalan. A perselyadomány a templom építését szolgálja.

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás Békesség!