Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. augusztus 18.)

2019-08-17 14:11:39 / Robb Martin

.

® A mai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Laczkó István és Sipos Izabella Irén Bence István nevű kisfia. Isten áldja meg a keresztelő családot!

 

® Ma délután 16 órakor is tartunk istentiszteletet a templomban.

 

® Úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteleteket tartunk a jövő héten, augusztus 20-23. között, keddtől péntekig, minden nap 17 órakor, a templomban.

 

® Az új kenyérért adunk hálát augusztus 25-én, vasárnap, a délelőtti istentiszteleteken, fél 9 és 10 órakor. Ez alkalomból megterítjük az úrasztalát is.


® A lelkészi hivatal nyitva tartása nyáron a következőképpen alakul: hétfőn és pénteken 9-től 12-ig, csütörtökön 15-tól 18-ig.

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Banki átutaláson és postai csekken keresztül is van lehetőség adományozni!

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy gyülekezeti tagunk, Ungváry Szabó Etelka, 98 éves korában, 2019. augusztus 4-én hazaköltözött Teremtő Urához. Királyhelmecen kísérték utolsó földi útjára augusztus 15-én, csütörtökön, 11 órakor. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® Dr. Keszi Krisztina szolgálatáért adunk hálát ünnepi istentiszteleten a Budapest-Pasaréti Református Templomban, augusztus 24-én, szombaton, 10 órától. Bővebb információ a kihelyezett plakátokon olvasható.

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás Békesség!