Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. augusztus 25.)

2019-08-26 18:47:28 / Robb Martin

.

® Az úrvacsorai jegyeket a mai alkalommal Dr. Molnár Pál presbiter testvérünk és családja ajánlotta fel az úrasztalára. Isten áldja meg a jókedvű adakozókat!

 

® Ma délután 16 órakor is tartunk istentiszteletet a templomban.

 

® Jövő héten, csütörtökön 17 órakor lesz hétközi istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő vasárnap a 9 órakor kezdődő istentisztelet Jókai Iskolánk tanári karának tanévnyitó istentisztelete is lesz egyben, a délutáni istentisztelet elmarad, szeretettel hívjuk a testvéreket 16 órai kezdettel a Lévay Sportközpont avató ünnepségre.

 

® A lelkészi hivatal nyitva tartása még a jövő héten a következőképpen alakul: hétfőn és pénteken 9-től 12-ig, csütörtökön 15-tól 18-ig.

 

® Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék onnan felülről, a világosság Atyjától származik, amiben részesülünk. Önmagunkat ajánljuk az Úr dicsőségének és felebarátaink javának szolgálatára. Hálánk jeleként az elmúlt héten 66.855 forint adományt helyeztünk el a perselyekben. Isten áldása legyen az adakozó testvéreken!

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Banki átutaláson és postai csekken keresztül is van lehetőség adományozni!

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás Békesség!