Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. szeptember 1. - Tanévnyitó)

2019-08-30 22:37:24 / Robb Martin

.

® Ma délután nem tartunk istentiszteletet.


® Jövő héten, csütörtökön 17 órakor lesz hétközi istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő vasárnap a szokott rendben, délelőtt 9 és délután 16 órakor tartunk istentiszteleteket a templomban. 17 órakor presbiteri gyűlést tartunk a parókián, melyre tisztelettel hívjuk és várjuk a presbiter és pótpresbiter testvéreket.

 

® A lelkészi hivatal nyitva tartása szeptembertől a következőképpen alakul: hétfőn és pénteken 9-től 12-ig, kedden 14-től 17-ig, csütörtökön 15-tól 18-ig. Szerdai napokon továbbra is zárva lesz a hivatal.

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Banki átutaláson és postai csekken keresztül is van lehetőség adományozni!

 

® A pár hónapja elindult Fiatal Felnőttek Körébe hívogatjuk azokat, akik szeretnék önmagukat, Istent, és a hívő élet gyakorlati oldalát jobban megismerni. Csoportunk a 25 és 35 közötti fiatal felnőtteket célozza meg. Alkalmainkon kötetlen beszélgetések során próbálunk elmélyülni a legkülönbözőbb témákban. Szeretettel várunk minden érdeklődő fiatalt szerdánként 18 órától a parókiára. Információ, kérdések a fiatalfelnottek.tetemvar@gmail.com levelezési címen vagy a 06 20 284 7581-es telefonszámon.

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás Békesség!