Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. szeptember 8.)

2019-09-06 22:08:14 / Robb Martin

.

® A mai istentiszteletünkön a keresztség sákramentumában részesültBianki Brúnó Péter és Kovács Viktória Barbara Flóra, valamint dr. Szabó István és Varga Marianna Zsombor Maximusz nevű gyermeke. Isten áldása legyen a keresztelő családokon!

 

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban. Utána presbiteri gyűlést tartunk a templomban, melyre tisztelettel hívjuk a presbiter és pótpresbiter testvéreket.

 

® Jövő héten, hétfőn, 8 órakor Jókai Iskolánk tartja hétkezdő istentiszteletét a templomban. Szerdán a Fiatal Felnőttek Köre találkozik a parókián, csütörtökön 17 órakor lesz hétközi istentisztelet a templomban. Pénteken a „Kövess engem" Kör tartja nyári szünet utáni első összejövetelét 18 órától a parókián.

 

® Jövő vasárnap a szokott rendben, délelőtt 9 és délután 16 órakor tartunk istentiszteleteket a templomban.

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Banki átutaláson és postai csekken keresztül is van lehetőség adományozni!

 

® Hitmélyítő alkalmak lesznek gyülekezetünkben szeptember 19-21. között, csütörtöktől szombatig, minden nap 17 óra 30 perctől, a templomban.

 

® A pár hónapja elindult Fiatal Felnőttek Körébe hívogatjuk azokat, akik szeretnék önmagukat, Istent, és a hívő élet gyakorlati oldalát jobban megismerni. Csoportunk a 25 és 35 közötti fiatal felnőtteket célozza meg. Alkalmainkon kötetlen beszélgetések során próbálunk elmélyülni a legkülönbözőbb témákban. Szeretettel várunk minden érdeklődő fiatalt szerdánként 18 órától a parókiára. Információ, kérdések a fiatalfelnottek.tetemvar@gmail.com levelezési címen vagy a 06 20 284 7581-es telefonszámon.

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás Békesség!