Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. szeptember 22.)

2019-09-27 12:44:42 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, hétfőn, 8 órakor Jókai Iskolánk tartja hétkezdő istentiszteletét a templomban. Szerdán 10 órakor bibliaóra lesz a parókián, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre találkozik a parókián. Csütörtökön 17 órakor istentisztelet lesz a templomban, 18 órakor a FeTa Kör tartja alkalmát a parókián. Pénteken 18 órától az ifjúsági csoport és a „Kövess engem" Kör tart összejövetelt szintén a parókián.

 

® Jövő vasárnap délelőtt 9 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. Délután 16 órakor bibliaköri évadnyitó alkalom lesz a templomban, melyre szeretettel hívjuk és várjuk bibliaköreink tagjait, és az új érdeklődőket is.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy szeptember 18-án, szerdán, 11 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Lapostyán Ferencné asszonytestvérünket, gyülekezetünk tagját, aki 87 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Szeptember 21-én, szombaton, 11 órakor, szintén templomunkban búcsúztunk el Bakk Imre férfitestvérünktől, gyülekezetünk tagjától, aki 75 éves korában adta vissza lelkét Teremtőjének. Szintén szeptember 21-én, szombaton, 15 órakor, templomunkban vettünk végső búcsút egy harmadik gyülekezeti tagunktól, Lénárd László testvérünktől, aki 88 éves korában hunyt el. Vigasztalódást kívánunk az itt maradt gyászolóknak!

 

® „Tudjuk pedig, hogy aki szűken vet, szűken is arat, és aki bőven vet, bőven is arat. Mindenki úgy adjon, ahogyan előre eldöntötte szívében, ne kedvetlenül vagy kényszerűségből, mert a jókedvű adakozót szereti az Isten." Hálánk jeleként az elmúlt héten 78.130 forint adományt helyeztünk el a perselyekben.


® Külön perselyeket helyeztünk ki gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Banki átutaláson és postai csekken keresztül is van lehetőség adományozni!

 

® A konfirmációi felkészítőre jelentkező gyermekek és szüleik számára megbeszélést tartunk szeptember 29-én, vasárnap, a délelőtti istentisztelet után a templomban.

 

® Értesítjük a testvéreket, hogy a presbitérium döntése alapján október hónaptól a délelőtti istentiszteletek 10 órakor fognak kezdődni. Úrvacsorás alkalmakkor a jövőben is két istentisztelet lesz: fél 9 és 10 órakor.

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás Békesség!