Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. október 20.)

2019-10-18 20:04:52 / Robb Martin

.

® A 10 órai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Kulcsár Gergely és Mecsei Nóra Bence nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családot!

 

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, hétfőn, 8 órakor Jókai Iskolánk tartja hétkezdő istentiszteletét a templomban. Szerdán a nemzeti ünnep miatt a bibliaóra elmarad! A Fiatal Felnőttek Köre 18 órakor találkozik a parókián. Csütörtökön 18 órakor a FeTa Kör tartja alkalmát a parókián. Pénteken délután fél 5-kor konfirmációs óra lesz a parókián, 18 órától az ifjúsági csoport tartja összejövetelét szintén a parókián.

 

® Úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteleteket tartunk a jövő héten, szerdától szombatig, minden nap 17 órakor, a templomban.

 

® Jövő vasárnap délelőtt fél 9 és 10 órakor, valamint délután 16 órakor tartunk istentiszteleteket a templomban. Délelőtt az új borért adunk hálát úrvacsorás istentiszteletek keretében. Felhívjuk a testvérek figyelmét az óraállításra!

 

® Október 26-án, szombaton délelőtt, 9 órától, gyülekezeti kirándulást szervezünk. Találkozó az 1-es autóbusz Majális park végállomásánál. Visszaérkezés körülbelül délután 1 és 2 óra között a kiindulási helyre. A távolság 10 kilométer, 300 méteres szintemelkedéssel. Útvonal: Majális park - Vadaspark - Ortás-tető - Keskeny-lyuk - Chinoin - Majális park. Minden kirándulni vágyó testvért szeretettel hívunk és várunk!

 

® Október 31-én, csütörtökön, a reformáció emléknapján, délelőtt 10 órakor lesz ünnepi istentiszteletünk, valamint délután 17 órakor templomunk ad helyet a közös belvárosi protestáns reformációi istentiszteletnek.

 

® November 3-án gyászolók vasárnapja lesz gyülekezetünkben. A 10 órai istentiszteletre szeretettel hívogatjuk azokat a testvéreinket, akik az elmúlt években vette végső búcsút valamely családtagjuktól, szerettüktől.

 

® November 4-én, hétfőn, délután 4 órakor, Hősök napi ünnepi istentisztelet lesz templomunkban.

 

® Megköszönjük azoknak a testvéreknek a munkáját és szolgálatát, akik a tegnapi templomtakarítás alkalmával segítettek a templom és környezete megtisztításában és megszépítésében!

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Banki átutaláson és postai csekken keresztül is van lehetőség adományozni!

 

® Megjelent gyülekezeti lapunk, a Deszkaszálkák legújabb száma. A kijáratnál magukhoz vehetik a testvérek.

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás Békesség!