Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. november 10.)

2019-11-08 19:58:43 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, hétfőn 8 órakor Jókai Iskolánk hétkezdő istentisztelete lesz a templomban. Szerdán 10 órakor bibliaóra lesz a parókián, a Fiatal Felnőttek Köre 18 órakor találkozik szintén a parókián. Csütörtökön 17 órakor istentiszteletet tartunk a templomban, 18 órakor pedig FeTa bibliaóra lesz a parókián. Pénteken fél 5-kor konfirmációs óra lesz a parókián, 18 órakor ifjúsági bibliaóra szintén a parókián, illetve szintén 18 órakor fog kezdődni a Keresztkérdések Kurzus első alkalma a gyülekezeti teremben.

 

® Jövő vasárnap, november 17-én, a szokott rendben, délelőtt 10 órakor és délután 16 órakor lesznek istentiszteleteink a templomban. délelőtt 10 órakor újra indulnak a gyermek-istentiszteletek is a gyülekezeti teremben.

 

® November 16-án, szombaton, 10 órától, egyházkerületi lelkész-presbiteri konferenciát rendeznek a Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon Sportközpontjában, melyre tisztelettel hívják a presbitereket és pótpresbitereket.

 

® Szintén november 16-án, szombaton, 10 órakor, a Biblia Szövetség tart csendes napot az egyházkerületi székházban „Az úrvacsora kincsei" címmel. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Banki átutaláson és postai csekken keresztül is van lehetőség adományozni!

 

® Szeretettel hívogatjuk a gyermekeket a szentesti ünnepi istentiszteletre készülő gyermek-szolgálatban való részvételre. Jelentkezni lehet gyülekezetünk hitoktatójánál.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy 10 évvel ezelőtt költözött haza Teremtőjéhez Borsos Gyuláné Deák Jolán asszonytestvérünk. Az évforduló alkalmából szeretettel emlékezik rá lánya, veje, unokái és dédunokái. Szintén 10 éve hunyt el Tóth Bálint Győző testvérünk. Szeretettel emlékeznek rá: felesége, lánya, veje és unokái. Vigasztalódást kívánunk az emlékező gyászoló családoknak!

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható a reFORRÁS című egyházkerületi lap legújabb számával együtt.

 

Áldás Békesség!