Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2019. november 24.)

2019-11-22 13:40:49 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, hétfőn 8 órakor Jókai Iskolánk hétkezdő istentisztelete lesz a templomban. Szerdán 10 órakor bibliaóra lesz a parókián, a Fiatal Felnőttek Köre 18 órakor találkozik szintén a parókián. Csütörtökön 17 órakor istentiszteletet tartunk a templomban, 18 órakor pedig FeTa bibliaóra lesz a parókián. Pénteken fél 5-kor konfirmációs óra lesz a parókián, 18 órakor ifjúsági bibliaóra szintén a parókián. A Keresztkérdések Kurzus következő alkalma pénteken 18 órakor lesz a gyülekezeti teremben.

 

® Jövő vasárnap, advent 1. vasárnapján, 10 és 16 órakor tartunk istentiszteleteket templomunkban. 10 órakor gyermek-istentisztelet is lesz a gyülekezeti teremben, majd utána szentesti gyermekműsor próbája a gyülekezeti teremben.

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Banki átutaláson és postai csekken keresztül is van lehetőség adományozni!

 

® Szeretettel hívogatjuk a gyermekeket a szentesti ünnepi istentiszteletre készülő gyermek-szolgálatban való részvételre. Jelentkezni lehet gyülekezetünk hitoktatójánál. A próbák a mai vasárnaptól kezdve minden vasárnap, a gyermek-istentisztelet után lesznek a gyülekezeti teremben.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy november 19-én, kedden, 10 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Ádám Istvánné Kulcsár Etelka asszonytestvérünket, gyülekezetünk tagját, aki 93 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. November 21-én, csütörtökön, 14 órakor, szintén templomunkban vettünk végső búcsút Potyka Józsefné Ónodi Ilona asszonytestvérünktől, aki 87 éves korában hunyt el. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családoknak!

 

® Adventi játszóházat rendezünk a gyermekek részére december 14-én, szombaton, 15 órától, a Jókai Iskolánk aulájában. Szeretettel hívjuk és várjuk az alkalomra a 6-12 éves korosztályt. Jelentkezési határidő: december 8. Bővebb információk a kihelyezett plakátokon olvashatók!

 

® Szintén december 14-én, szombaton, 12 órától Kós Mariann mediátor előadását hallgathatják meg az érdeklődők Jókai Általános Iskolánkban, az alábbi témákban: Mi vezethet egy házasság megromlásához? Hogyan kerülhetjük el a válást? Milyen következményei lehetnek a válásnak gyermekeinkre nézve? A részvétel ingyenes, de a szervezők kérik, hogy mindenki jelezze részvételi szándékát december 11-ig az alábbi e-mail címen: im.tetemvar@gmail.com.

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás Békesség!