Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2020. január 12.)

2020-01-10 18:44:27 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Hétfőn 8 órakor Jókai Iskolánk hétkezdő istentisztelete lesz a templomban. Szerdán 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre találkozik a parókián. Csütörtökön 18 órakor FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben. Pénteken délután fél 5-kor konfirmációs óra lesz a parókián, 18 órakor Ifi lesz a parókián, és szintén 18 órakor a „Kövess engem" Kör tartja következő alkalmát a parókián.

 

® Jövő vasárnap, január 19-én, csak délelőtt 10 órakor tartunk istentiszteletet templomunkban. Délután nem lesz istentisztelet, mert kezdődik az Ökumenikus Imahét, ezért a délutáni istentisztelet helyett az imahét nyitó alkalmára hívjuk és várjuk a testvéreket, amely 17 órakor kezdődik a belvárosi evangélikus templomban.

 

® Az Ökumenikus Imahét január 19-25. között kerül megrendezésre a belvárosi templomokban. A helyszínek és a szolgálattevők pontos rendjét a kihelyezett plakátokon és a kijáratnál elhelyezett elvihető szórólapokon megtekinthetik a testvérek. Templomunk január 22-én, szerdán ad helyet az Ökumenikus Imahét alkalmának. Igét hirdet Artur Prenkiewicz minorita szerzetes, az igeolvasás és az imádság szolgálatát Salai Szabolcs görögkatolikus segédlelkész fogja végezni.

 

® Arra kérjük a testvéreket, hogy aki még nem rendezte 2019-re az egyházfenntartói járulék befizetését, az tegye meg az elkövetkezendő napokban!

 

® Hirdetjük már jó előre, hogy a 2020. évi gyülekezeti nyári táborunk időpontja az augusztus 20-i héten lesz, a helyszín Pálháza. Pontosabb információkat később adunk.

 

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy a Presbiter című újság megrendelhető a 2020. évre.

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás békesség!