Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2020. február 16.)

2020-02-14 09:28:16 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban, mely rövidebb lesz, mert a Házasság Hete programsorozathoz kapcsolódva Dr. Benke László és felesége előadását hallgathatjuk meg.

 

® Hétfőn 8 órakor Jókai Iskolánk hétkezdő istentisztelete lesz a templomban. Szerdán 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre találkozik a parókián, valamint a Hajnal Kör is, szintén a parókián. Csütörtökön 17 órakor istentiszteletet tartunk a templomban, 18 órakor FeTa bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Pénteken délután 18 órakor Ifi a parókián, és szintén 18 órakor a Keresztkérdések Kurzus következő alkalma lesz a gyülekezeti teremben.

 

® Február 22-én, szombaton, 14 órakor, jegyesoktatás lesz a gyülekezeti teremben.

 

® Jövő vasárnap, február 23-án, délelőtt két istentisztelet lesz templomunkban. Fél 9-kor Jókais istentisztelet lesz, 10 órakor pedig a megszokott, hagyományos istentisztelet. Délután 16 órakor is lesz istentisztelet, utána pedig, 17 órakor, presbiteri gyűlést tartunk a gyülekezeti teremben, melyre tisztelettel hívjuk és várjuk a presbiter és pótpresbiter testvéreket.

 

® Úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteleteket tartunk február 26-28. között, szerdától péntekig, minden nap 17 órakor, a templomban.

 

® Március 1-jén, böjt 1. vasárnapján, megterítjük az úrasztalát, fél 9 és 10 órakor tartunk majd úrvacsorás istentiszteleteket.


® Presbitériumunk január 26-i gyűlésén elfogadta gyülekezetünk 2020. évi Választói Névjegyzékét. A mai és a következő vasárnapon megtekinthetik a testvérek az iratterjesztő asztalnál. Kérjük, hogy ha bármilyen változásról tudnak, jelezzék azt a névjegyzékben valamilyen módon!

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás békesség!