Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2020. február 23.)

2020-02-22 13:02:43 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban, 17 órától pedig presbiteri gyűlést tartunk a gyülekezeti teremben, melyre tisztelettel hívjuk és várjuk a presbiter és pótpresbiter testvéreket.

 

® Hétfőn 8 órakor Jókai Iskolánk hétkezdő istentisztelete lesz a templomban. Szerdán 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre találkozik a parókián. Csütörtökön 18 órakor FeTa bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Pénteken délután fél 5-kor konfirmációs óra lesz a parókián, 18 órakor Ifi a parókián, és szintén 18 órakor a „Kövess engem" Kör következő alkalma lesz a parókián.

 

® Február 26 és 28. között, szerdától péntekig, minden nap 17 órakor, úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteleteket tartunk a templomban.

 

® Jövő vasárnap, március 1-jén, böjt 1. vasárnapján, délelőtt két istentisztelet lesz templomunkban, fél 9 és 10 órakor, mindkettő ünnepi úrvacsorás istentisztelet. Délután 16 órakor is lesz istentisztelet a templomban. Valószínűleg ezen a vasárnapon lesz gyülekezetünkben a 2020. évi egyházlátogatás is. Március első vasárnapja minden évben a biblia vasárnapja is. Külön perselyt fogunk kihelyezni, melyben a Magyar Bibliatársulat Alapítvány javára adakozhatnak majd a testvérek.

 

® Március hónaptól lelkészi hivatalunk nyitva tartása csütörtöki napokon az alábbiak szerint változik: 14 és 17 óra között lesz majd nyitva a hivatal (ugyanúgy, mint a keddi napon).

 

® Néhány információt szeretnénk megosztani a testvérekkel az idei gyülekezeti táborunkkal kapcsolatban. A tábor időpontja: 2020. augusztus 16-22. (7 nap, 6 éjszaka). Ha valaki nem tud egész hétre jönni, kevesebb napra is kérhet szállást. Helyszín: Pálháza, Hanyi Istók Vendégház. Minden résztvevőnek napi háromszori étkezést biztosítunk. A tábor részvételi díjai: 10 éves korig 18.000 Ft/fő, 10 éves kor felett 24.000 Ft/fő, nyugdíjasoknak 21.000 Ft/fő, és 3 éves kor alatti gyermekeknek ingyenes a tábor. Jelentkezési határidő: május 15. Jelentkezni interneten, a honlapunkon keresztül elérhető Google formson lehet. Akinek az internetes jelentkezés gondot okoz, az bátran kérjen segítséget Jobbágy Péter testvérünktől. A jelentkezési határidő végéig 10.000 forint előleget kérünk befizetni Beriné Kovács Irén testvérünknél, vagy átutalással egyházközségünk bankszámlájára. Az utalásnál a közlemény rovatban kérjük feltüntetni, hogy: „tábor előleg".

 

® Presbitériumunk január 26-i gyűlésén elfogadta gyülekezetünk 2020. évi Választói Névjegyzékét. A mai és a következő vasárnapon megtekinthetik a testvérek az iratterjesztő asztalnál. Kérjük, hogy ha bármilyen változásról tudnak, jelezzék azt a névjegyzékben valamilyen módon!

 

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás békesség!