Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2020. június 14.)

2020-06-14 00:19:41 / Robb Martin

.

® Ma délután nem lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, szerdán, 10 órakor, bibliaórát tartunk a gyülekezeti teremben, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre tartja alkalmát a parókián. Csütörtökön 18 órakor FeTa bibliaóra lesz, pénteken 18 órakor pedig a „Kövess engem" Kör találkozik. Mindkét alkalmat a gyülekezeti termünkben fogjuk tartani. A Hajnal Kör továbbra is online tartja alkalmait, hetente szerdán, 18 órától.

 

® Jövő vasárnap, június 21-én, és valószínűleg az elkövetkezendő vasárnapokon is, a rendkívüli veszélyhelyzetre való tekintettel, kettő istentiszteletet fogunk tartani itt a templomban, és online is, délelőtt fél 9 és 10 órakor. Azt kérjük a testvérektől, illetve azt javasoljuk, hogy a fél 9-es istentiszteletre a 65 évnél idősebbek jöjjenek, a 10 órai istentiszteletre pedig a fiatalabbak és a középkorúak! Gyermek-istentiszteletet is tartunk 10 órakor a gyülekezeti teremben!


® Június hónaptól lelkészi hivatalunk nyitva tartása megváltozott, átálltunk a nyári nyitvatartási rendre. Így augusztus végéig a Hivatal hétfőn délelőtt 9 és 12, valamint kedden és csütörtökön 14 és 17 óra között tart majd nyitva. Szerdán és pénteken zárva lesz.

 

® Szomorú szívvel, de Urunk akaratában megnyugodva hirdetjük, hogy június 12-én, pénteken, 14 órakor, a Diósgyőri református Temetőben kísértük utolsó földi útjára Csirmaz Elekné Török Márta asszonytestvérünket, aki 88 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak.

 

® Néhány információt szeretnénk megosztani a testvérekkel az idei gyülekezeti táborunkkal kapcsolatban. A tábor időpontja: 2020. augusztus 16-22. (7 nap, 6 éjszaka). Ha valaki nem tud egész hétre jönni, kevesebb napra is kérhet szállást. Helyszín: Pálháza, Hanyi Istók Vendégház. Minden résztvevőnek napi háromszori étkezést biztosítunk. A tábor részvételi díjai: 10 éves korig 18.000 Ft/fő, 10 éves kor felett 24.000 Ft/fő, nyugdíjasoknak 21.000 Ft/fő, és 3 éves kor alatti gyermekeknek ingyenes a tábor. A jelentkezési határidőt június 30-ig meghosszabbítottuk a járványhelyzet miatt. Jelentkezni interneten, a honlapunkon keresztül elérhető Google formson lehet. Akinek az internetes jelentkezés gondot okoz, az bátran kérjen segítséget Jobbágy Péter testvérünktől. A jelentkezési határidő végéig 10.000 forint előleget kérünk befizetni Beriné Kovács Irén testvérünknél, vagy átutalással egyházközségünk bankszámlájára. Az utalásnál a közlemény rovatban kérjük feltüntetni, hogy: „tábor előleg".

 

® Az idősebb testvéreket a vasárnapi istentiszteletre szállító kisbuszban még van szabad hely. Kérjük azokat a testvéreket, akik esetleg még igényelnék a kisbusszal való szállítást, jelezzék ezt számunkra!

 

® A Reformátusok lapja legújabb számából érkezett a héten is néhány darab, az iratterjesztő asztalnál megvásárolható korlátozott példányszámban. A mai naptól újra indul a könyvterjesztésünk is.

 

Áldás békesség!