Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2020. június 28.)

2020-06-27 22:30:39 / Robb Martin

.

® A fél 9 órai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Piricz László és Tóth Annamária Petra Viktória nevű gyermeke, a 10 órai istentiszteleten pedig Bányai Péter és Rónai Tímea János nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családokat!

 

® Ma délután nem lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, szerdán, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre tartja alkalmát a parókián. Ugyanebben az időpontban tart alkalmat a Hajnal Kör is, az interneten keresztül. Pénteken Ifi lesz 18 órakor.

 

® A jegyesoktatás következő alkalma július 4-én, szombaton, 15 órakor lesz a gyülekezeti teremben.

 

® Jövő vasárnap, július 5-én, és valószínűleg az elkövetkezendő vasárnapokon is, kettő istentiszteletet fogunk tartani itt a templomban, délelőtt fél 9 és 10 órakor. A 10 órai istentiszteletet online is közvetíteni fogjuk. Azt kérjük a testvérektől, illetve azt javasoljuk, hogy a fél 9-es istentiszteletre a 65 évnél idősebbek jöjjenek, a 10 órai istentiszteletre pedig a fiatalabbak és a középkorúak! Gyermek-istentiszteletet is tartunk 10 órakor a gyülekezeti teremben!


® Lelkészi Hivatalunk nyári nyitvatartási rend szerint tart nyitva: hétfőn délelőtt 9 és 12, valamint kedden és csütörtökön 14 és 17 óra között.

 

® Az előző vasárnapon szavazott a gyülekezet az úrvacsorai kelyhek használatával kapcsolatban. Az egyértelmű többség a kis kelyhek további használatát támogatta.

 

® Az idei gyülekezeti táborunk időpontja: 2020. augusztus 16-22. (7 nap, 6 éjszaka). Ha valaki nem tud egész hétre jönni, kevesebb napra is kérhet szállást. Helyszín: Pálháza, Hanyi Istók Vendégház. Minden résztvevőnek napi háromszori étkezést biztosítunk. A tábor részvételi díjai: 10 éves korig 18.000 Ft/fő, 10 éves kor felett 24.000 Ft/fő, nyugdíjasoknak 21.000 Ft/fő, és 3 éves kor alatti gyermekeknek ingyenes a tábor. A jelentkezési határidő a jövő héten kedden, június 30-án lejár!!! Jelentkezni interneten, a honlapunkon keresztül elérhető Google formson lehet. Akinek az internetes jelentkezés gondot okoz, az bátran kérjen segítséget Jobbágy Péter testvérünktől. A jelentkezési határidő végéig 10.000 forint előleget kérünk befizetni Beriné Kovács Irén testvérünknél, vagy átutalással egyházközségünk bankszámlájára. Az utalásnál a közlemény rovatban kérjük feltüntetni, hogy: „tábor előleg".

 

® A Reformátusok lapja legújabb számából érkezett a héten is néhány darab, az iratterjesztő asztalnál megvásárolható korlátozott példányszámban. Könyvterjesztésünk is újra működik már.

 

Áldás békesség!