Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2020. július 19.)

2020-07-19 00:01:28 / Robb Martin

.

® Ma délután nem lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, szerdán, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre tartja alkalmát a parókián.

 

® Jövő vasárnap, július 26-án, kettő istentiszteletet fogunk tartani itt a templomban, délelőtt fél 9 és 10 órakor. Mindkét istentiszteleten Nt. Kónya Ákos lelkipásztor testvérünk fogja hirdetni közöttünk Isten Igéjét. Azt kérjük a testvérektől, illetve azt javasoljuk, hogy a fél 9-es istentiszteletre a 65 évnél idősebbek jöjjenek, a 10 órai istentiszteletre pedig a fiatalabbak és a középkorúak!

 

® Gyermek-istentisztelet a jövő héten is lesz!


® Gyülekezeti táborunk az idén elmarad! Érthető módon a járványveszély miatt sokan bizonytalanok, így nem érkezett akkora létszámban jelentkezés a megadott határidőre, ami gyülekezeti táborként megvalósítható lenne. A járvány elmúltával, reménység szerint jövő nyáron újra megtarthatjuk majd nagy létszámmal.

 

® A Jókai Általános Iskolában gyülekezeti tagunk, Dr. Tóth Zita háziorvos szervezésében, július 20-án (hétfő) és július 22-én (szerda) gyógytorna lesz. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

 

® Megtörtént az úrvacsorai kis kelyhek megrendelése. Gyülekezetünk 500 darab ilyen kelyhet fog készíttetni, darabját 1.800 forintért. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra, a kijáratoknál elhelyezett külön perselyekben.

 

® Lelkészi Hivatalunk nyári nyitvatartási rend szerint tart nyitva: hétfőn délelőtt 9 és 12, valamint kedden és csütörtökön 14 és 17 óra között.

 

® A Reformátusok lapja legújabb számából érkezett a héten is néhány darab, az iratterjesztő asztalnál megvásárolható korlátozott példányszámban. Könyvterjesztésünk is újra működik már.

 

Áldás békesség!