Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2020. július 26.)

2020-07-26 13:48:07 / Robb Martin

.

® A 10 órai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Csatlós Béla és Czeglédi Adrien Luca nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családot!

 

® Ma délután nem lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, szerdán, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre tartja alkalmát a parókián.

 

® Jövő vasárnap délelőtt, augusztus 2-án, kettő istentiszteletet fogunk tartani itt a templomban, délelőtt fél 9 és 10 órakor.

 

® Gyermek-istentisztelet a jövő héten is lesz!


® Gyülekezeti táborunk az idén elmarad! Érthető módon a járványveszély miatt sokan bizonytalanok, így nem érkezett akkora létszámban jelentkezés a megadott határidőre, ami gyülekezeti táborként megvalósítható lenne. A járvány elmúltával, reménység szerint jövő nyáron újra megtarthatjuk majd nagy létszámmal.

 

® Terveink szerint, amennyiben az aktuális járványhelyzet megengedi, az idei konfirmációs vizsga augusztus 7-én, pénteken 17 órától lesz a templomban. Az ünnepi konfirmációi istentiszteletet augusztus 9-én vasárnap, 10 órakor tartjuk szintén a templomban.

 

® A Jókai Általános Iskolában gyülekezeti tagunk, Dr. Tóth Zita háziorvos szervezésében július 27-én (hétfő) és július 29-én (szerda) 17.30 órától gyógytorna lesz. Szeretettel várnak minden érdeklődőt.

 

® Megtörtént az úrvacsorai kis kelyhek megrendelése. Gyülekezetünk 500 darab ilyen kelyhet fog készíttetni, darabját 1.800 forintért. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra, a kijáratoknál elhelyezett külön perselyekben.

 

® A Reformátusok lapja legújabb számából érkezett a héten is néhány darab, az iratterjesztő asztalnál megvásárolható korlátozott példányszámban.

 

Áldás békesség!