Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2020. augusztus 2.)

2020-07-31 22:47:03 / Robb Martin

.

® A 10 órai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Hám Zsolt és Fodor Emese Eszter nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családot!

 

® Ma délután nem lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, szerdán, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre tartja alkalmát a parókián.

 

® Augusztus 7-én, pénteken, 17 órakor, konfirmációi vizsga lesz a templomban.

 

® Jövő vasárnap, augusztus 9-én, a konfirmáció vasárnapja lesz gyülekezetünkben. Délelőtt kettő istentiszteletet fogunk tartani itt a templomban, délelőtt fél 9 és 10 órakor. 10 órakor ünnepi konfirmációs istentisztelet lesz, gyermek-istentisztelet nem lesz. Jövő vasárnaptól újra indulnak a délutáni istentiszteletek is, 16 órától.


® Úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteleteket tartunk augusztus 13-15. között, csütörtöktől szombatig, minden nap 17 órakor, a templomban.

 

® Augusztus 16-án, vasárnap, az újkenyérért adunk hálát mindkét délelőtti istentiszteletünkön. Ez alkalomból megterítjük majd az úrasztalát is. A 10 órai istentiszteleten fog sor kerülni konfirmandusaink első úrvacsora vételére.


® Gyülekezeti táborunk az idén elmarad! Érthető módon a járványveszély miatt sokan bizonytalanok, így nem érkezett akkora létszámban jelentkezés a megadott határidőre, ami gyülekezeti táborként megvalósítható lenne. A járvány elmúltával, reménység szerint jövő nyáron újra megtarthatjuk majd nagy létszámmal.

 

® Megtörtént az úrvacsorai kis kelyhek megrendelése. Gyülekezetünk 500 darab ilyen kelyhet fog készíttetni, darabját 1.800 forintért. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra, a kijáratoknál elhelyezett külön perselyekben. Az elmúlt héten 59.200 forint adomány érkezett erre a célra.

 

® A Reformátusok lapja legújabb számából érkezett a héten is néhány darab, az iratterjesztő asztalnál megvásárolható korlátozott példányszámban.

 

Áldás békesség!