Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2020. augusztus 23.)

2020-08-21 21:46:56 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, szerdán, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre tartja alkalmát a parókián.

 

® Jövő vasárnap, augusztus 30-án, délelőtt fél 9 és 10 órakor lesznek istentiszteleteink. Délután, 15 órakor, ünnepi istentisztelet és átadó ünnepség keretében adunk majd hálát Jókai Iskolánk felújított és megszépült épületéért az iskola átvételének 20. évnyitóján. Utána, 17 órakor, tanévnyitó ünnepségre kerül majd sor az iskolában.

 

® Megtörtént az úrvacsorai kis kelyhek megrendelése. Mivel több gyülekezettel együtt rendeltük meg, az eredeti 1800Ft/db ár kevesebb lesz, várhatóan 1500Ft/db körül alakul. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra, a kijáratoknál elhelyezett külön perselyekben. Az elmúlt héten 58.850 forint adomány érkezett erre a célra.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy augusztus 17-én, hétfőn, 13 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Pfaff Edina asszonytestvérünket, aki 40 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® A Reformátusok lapja legújabb számából érkezett a héten is néhány darab, az iratterjesztő asztalnál megvásárolható korlátozott példányszámban.

 

Áldás békesség!