Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2020. október 4.)

2020-10-02 12:43:07 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, szerdán, 10 órakor, Szenior Bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre tartja alkalmát a parókián, szintén 18 órától a Hajnal Kör is találkozik online. Csütörtökön 18 órától a FeTa Kör találkozik a gyülekezeti teremben. Pénteken 18 órakor ifjúsági bibliaóra lesz a parókián.

 

® Jövő vasárnap, október 11-én, délelőtt fél 9 és 10, valamint délután 16 órakor lesznek istentiszteleteink.


® Örömmel jelentjük a testvéreknek, hogy a kis kelyhek árát az elmúlt heti adományokkal együtt a gyülekezetünk összeadakozta. Köszönjük mindenkinek, aki pénzadományával hozzájárult!

 

® A 2019. évi személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásaiból 2020. szeptember 30-ig várhatóan 835.037 forint kerül kiutalásra a „A Miskolci Műemlék Deszkatemplomért" Alapítvány folyószámlájára. Köszönjük a testvéreknek a felajánlásokat!

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy október 1-jén, csütörtökön, 14 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Dr. Tóth István férfitestvérünket, aki 74 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® Október 10-én, jövő szombaton délelőtt 9 órától, szeretnénk a templomot és a gyülekezeti ház udvarát kitakarítani. Szeretettel hívjuk és várjuk erre az alkalomra azokat a testvéreket, akik részt tudnak venni ebben a szolgálatban!

 

® Terveink szerint októberben elindul a 2021. évi konfirmációra való felkészítés is. Az első találkozás, rövid megbeszélés a jelentkező gyerekekkel és szüleikkel október 11-én, vasárnap, a 10 órai istentisztelet után lesz, a templomban. Az első konfirmációs óra október 16-án, péntek délután, fél 5-től lesz a parókián, szájmaszk viselése mellett. Vasárnaponként a 10 órai istentiszteleten együtt vesznek majd részt a konfirmandusok. Várjuk az érdeklődő ifjak jelentkezését! Jelentkezési lapot a honlapunkról le lehet tölteni, kérjük, hogy ezt kitöltve hozzák magukkal az október 11-i első találkozásra!

 

® Arra kérjük a kedves testvéreket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel vegyék komolyan higiéniai előírásainkat a templomba való belépéskor! Használjanak maszkot, és fertőtlenítsék a kezeiket!

 

Áldás békesség!