Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2020. október 11.)

2020-10-09 21:54:39 / Robb Martin

.

® Ma, a 10 órai istentisztelet után, megbeszélést tartunk a konfirmációi felkészítésre jelentkező ifjak és szüleik számára itt a templomban. Délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, szerdán, 10 órakor, Szenior Bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre tartja alkalmát a parókián. Csütörtökön 16 óra 30 perctől Jókais Ifi lesz a parókián, 18 órától a FeTa Kör találkozik a gyülekezeti teremben. Pénteken 16 óra 30 perctől az első konfirmációs óra megtartására kerül sor a parókián, 18 órakor ifjúsági bibliaóra lesz szintén a parókián.

 

® Jövő vasárnap, október 18-án, délelőtt fél 9 és 10, valamint délután 16 órakor lesznek istentiszteleteink. A 10 órai istentiszteleten fognak ünnepélyes fogadalmat tenni Jókai Iskolánk új pedagógusai.

 

® Megköszönjük azoknak a testvéreknek a szolgálatát, akik a tegnapi templom és gyülekezeti ház takarításában részt vettek.

 

® Arra kérjük a kedves testvéreket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel vegyék komolyan higiéniai előírásainkat a templomba való belépéskor! Használjanak maszkot, és fertőtlenítsék a kezeiket!

 

Áldás békesség!