Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2020. október 18.)

2020-10-17 18:35:40 / Robb Martin

.

® Ma, a 10 órai istentisztelet után, rövid presbiteri gyűlést tartunk a gyülekezeti teremben.

 

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, szerdán, a Szenior Bibliaóra lelkészértekezlet miatt elmarad. 18 órakor a Hajnal Kör tartja alkalmát online, illetve szintén 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre találkozik a parókián. Csütörtökön 16 óra 30 perctől Jókais Ifi lesz a parókián, 18 órától a FeTa Kör találkozik a gyülekezeti teremben.

 

® Jövő vasárnap, október 25-én, délelőtt fél 9 és 10, valamint délután 16 órakor lesznek istentiszteleteink. Felhívjuk a testvérek figyelmét az óraátállításra! Gyermek-istentisztelet a jövő héten nem lesz!


® November 6-án, pénteken, 18 órától, a gyülekezeti teremben újra indul a Keresztkérdések Kurzus. Várjuk az érdeklődők jelentkezését!

 

® Jövő vasárnap egy alkalmas adakozást hirdetünk a viski református templom megmentéséért. Október 5-én egy pusztító vihar nagymértékben megrongálta a templomot, ezért a magyar Református Szeretetszolgálat segítségnyújtásra, adakozásra hívja a magyarországi református gyülekezeteket. Erre szánt adományaikat egy külön erre a célra kihelyezett perselyben helyezhetik majd el a testvérek.

 

® Megérkezett gyülekezeti lapunk, a Deszkaszálkák legújabb, őszi száma. Kérjük a testvéreket, hogy vegyék magukhoz, és vigyék el a közelükben lakó gyülekezeti tagoknak is!

 

® Arra kérjük a kedves testvéreket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel vegyék komolyan higiéniai előírásainkat a templomba való belépéskor! Használjanak maszkot, és fertőtlenítsék a kezeiket!

 

Áldás békesség!