Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2020. november 15.)

2020-11-13 20:36:15 / Robb Martin

.

® Ma és a jövő héten, az aktuális járványügyi intézkedéseket betartva, minden gyülekezeti alkalmunkat online, azaz a világhálón keresztül tartjuk meg. Szerdán a Szenior Bibliaóra elmarad! 18 órától a Fiatal Felnőttek Köre és a Hajnal Kör tartja alkalmát online. Csütörtökön ugyancsak online kerül megtartásara a FeTa Kör alkalma 18 órától, pénteken pedig a fél 5-kor kezdődő konfirmációs óra és a 18 órakor kezdődő ifjúsági alkalom is a világhálón keresztül valósul majd meg. Pénteken a Keresztkérdések Kurzus következő alkalma elmarad!


® Jövő vasárnap, november 22-én, délelőtt 10 órakor fogunk online istentiszteletet közvetíteni a templomból.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy november 10-én, 77 éves korában, Urunk hazahívta Tallós Józsefné Hunyor Jolánt, gyülekezetünk hűséges tagját, egykori presbiter testvérünket. Temetésének időpontjáról később szolgálunk tájékoztatással. November 11-én, szerdán, 11 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Gombos István Józsefné (szül.: Szilágyi Ildikó) asszonytestvérünket, aki 61 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családoknak!

 

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy közeledik a naptári év vége. Kérjük, hogy akik még 2020-ra nem rendezték az egyházfenntartói járulék befizetését, azok december 31-ig mindenképpen tegyék meg!

 

® Kérjük a testvéreket, hogy imádkozzanak a járványhelyzet mielőbbi megszűnéséért, az egészségügyi dolgozókért, a felelős döntéshozókért, a betegek gyógyulásáért, a gyászoló családokért!

 

Áldás békesség!