Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2021. február 7.)

2021-02-06 14:54:04 / Robb Martin

.

® A 10 órai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Horkay Balázs és Horkay-Oroszi Anikó Hanna nevű kislánya. Isten áldása legyen a keresztelő családon.

 

® Ma délután 16 órakor zenés istentisztelet lesz templomunkban, melyen a Cantores Ecclesiae Rézfúvós Együttes fog szolgálni közöttünk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

® Jövő héten, szerdán 10 órakor, Szenior Bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Egyéb gyülekezeti alkalmaink - az istentiszteletek kivételével - az online térben kerülnek megtartásra: szerdán 18 órakor Fiatal Felnőttek Köre, csütörtökön 18 órakor FeTa Bibliaóra, pénteken fél 5-kor konfirmációs óra, 18 órakor „Kövess engem" Kör és ifjúsági bibliaóra.


® Jövő vasárnap, február 14-én, a szokott rendben, délelőtt fél 9 és 10 órakor, valamint délután 16 órakor lesznek istentiszteleteink a templomban. A 10 órai istentiszteletet online is közvetíteni fogjuk. 10 órakor gyermek-istentisztelet is lesz a gyülekezeti teremben.

 

® Február 21-én, Böjt 1. vasárnapján, megterítjük majd az úrasztalát, mindhárom istentiszteletünkön úrvacsorai közösséggel fogunk készülni a böjti időszakra.

 

® Az istentiszteleteken szigorúan be kell tartani a higiéniai előírásokat: kötelező a maszk orrot is eltakaró használata és a kézfertőtlenítés, illetve a távolságtartás. Maximum 80 fő lehet egyszerre a templomban. Kérjük, hogy a kivonulás ajánlott rendjét tartsák be a testvérek!

 

® „Ismeritek a mi Urunk Jézus Krisztus kegyelmét: hogy gazdag létére szegénnyé lett értetek, hogy ti az ő szegénysége által meggazdagodjatok." - Ebből a Krisztus által nyert gazdagságból Urunk dicsőségére és felebarátaink javára az elmúlt héten  82.510 forint adományt helyeztünk el a perselyekben.


® Lelkészi Hivatalunk a rendkívüli járványhelyzet idején hétfőn délelőtt 9 és 12 óra között, valamint csütörtökön délután 14 és 17 óra között tart nyitva. Viszont arra kérjük a testvéreket, hogy továbbra is elsősorban a telefonos elérhetőséget vegyék igénybe az ügyintézésre a 46/506-613 hivatali telefonszámon, illetve e-mailben is elérhetőek vagyunk a reftetemvar@gmail.com címen. Személyes találkozás telefonon és e-mailen kérhető.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy elhunyt Dr. Riba Dezső testvérünk, gyülekezetünk tagja. Utolsó földi útjára február 12-én, pénteken, 11 órakor fogjuk kísérni templomunkból.

 

® Kérjük a testvéreket, hogy imádkozzanak a járványhelyzet mielőbbi megszűnéséért, az egészségügyi dolgozókért, a felelős döntéshozókért, a betegek gyógyulásáért, a gyászoló családokért!

 

Áldás békesség!