Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2021. február 14.)

2021-02-12 20:22:45 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, szerdán 10 órakor, Szenior Bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Egyéb gyülekezeti alkalmaink - az istentiszteletek kivételével - az online térben kerülnek megtartásra: szerdán 18 órakor Fiatal Felnőttek Köre és Hajnal Kör, csütörtökön 18 órakor FeTa Bibliaóra, pénteken fél 5-kor konfirmációs óra, 18 órakor „Kövess engem" Kör és ifjúsági bibliaóra. Szombaton 17 órakor úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteletet tartunk a templomban.

 

® Jövő vasárnap, február 21-én, Böjt első vasárnapján, a szokott rendben, délelőtt fél 9 és 10 órakor, valamint délután 16 órakor lesznek istentiszteleteink a templomban. A 10 órai istentiszteletet online is közvetíteni fogjuk. 10 órakor gyermek-istentisztelet is lesz a gyülekezeti teremben. Megterítjük majd az úrasztalát, mindhárom istentiszteletünkön úrvacsorai közösséggel fogunk készülni a böjti időszakra.

 

® Az istentiszteleteken szigorúan be kell tartani a higiéniai előírásokat: kötelező a maszk orrot is eltakaró használata és a kézfertőtlenítés, illetve a távolságtartás. Maximum 80 fő lehet egyszerre a templomban. Kérjük, hogy a kivonulás ajánlott rendjét tartsák be a testvérek!

 

® „Adjatok hálát az Úrnak, mert jó, mert örökké tart szeretete! Adjatok hálát az istenek Istenének, mert örökké tart szeretete! Hálánk jeleként az elmúlt héten 91.980 forint adományt helyeztünk el a perselyekben. Isten áldása legyen a jókedvű adakozókon!

 

® Lelkészi Hivatalunk a rendkívüli járványhelyzet idején hétfőn délelőtt 9 és 12 óra között, valamint csütörtökön délután 14 és 17 óra között tart nyitva. Viszont arra kérjük a testvéreket, hogy továbbra is elsősorban a telefonos elérhetőséget vegyék igénybe az ügyintézésre a 46/506-613 hivatali telefonszámon, illetve e-mailben is elérhetőek vagyunk a reftetemvar@gmail.com címen. Személyes találkozás telefonon és e-mailen kérhető.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy február 12-én, pénteken, 11 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Dr. Riba Dezső Ernő testvérünket, gyülekezetünk tagját, aki 83 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® Kérjük a testvéreket, hogy imádkozzanak a járványhelyzet mielőbbi megszűnéséért, az egészségügyi dolgozókért, a felelős döntéshozókért, a betegek gyógyulásáért, a gyászoló családokért!

 

Áldás békesség!