Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2021. augusztus 29. – Tanévnyitó)

2021-08-27 20:17:29 / Robb Martin

.

® A fél 9 órai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Holló Viktor és Molnár Brigitta Zsófia nevű kislánya és Sándor János Tibor és Kóródy Eszter Ivett Milán Balázs nevű fia. Isten áldja meg a keresztelő családokat!

 

® Jövő héten, szerdán, a Fiatal Felnőttek Köre 18 órakor tartja alkalmát a parókián, pénteken 18 órakor Kövess Engem bibliakör a gyülekezeti teremben.

 

® Csütörtökön, szeptember 2-án 17 órától istentiszteletet tartunk a templomban. Vasárnap, szeptember 5-én, délelőtt fél 9 és 10 órai kezdettel lesznek istentiszteleteink a templomban. 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben.

 

® Vasárnap a két istentisztelet között, 9.30 és 9.50 óra között újra bevezetjük az imaközösség lehetőségét. 9.30-kor találkozunk az imaterem alatti lakrészben: a kék kapun át kell bemenni. A két alkalom között tartjuk, hogy mindenki részt tudjon venni, függetlenül attól, melyik istentiszteletre jött: kicsit vár vagy hamarabb érkezik. Szeretnénk egymással közösségben lenni Isten előtt és együtt könyörögni a gyülekezetünkért, az istentiszteleten elhangzó üzenetért, közben járni betegekért, az intézményeinkért, a presbitériumért, stb.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy augusztus 26-án, csütörtökön, 15 órakor, templomunkban vettünk végső búcsút Tóth Károly testvérünktől, aki 95 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® A Timóteus Református Támogató Szolgálat kisbusz vezetésére alkalmas, fogyatékos emberekkel empatikus fiatalembert keres. Érdeklődni lehet Óváriné Iván Máriánál a 30/748-6263 telefonszámon.

 

® A Reformátusok Lapja kapható az iratterjesztésünkben, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt.

 

Áldás békesség!