Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2021. szeptember 26.)

2021-09-24 21:55:39 / Robb Martin

.

® Jövő héten, szerdán, 10 órakor, Szenior Bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre tartja alkalmát a parókián. Csütörtökön 18 órától a FeTa Kör találkozik a gyülekezeti teremben. Pénteken fél 5 órakor kezdődik a konfirmációi előkészítő a parókián, 18 órakor a „Kövess Engem" Kör lesz a gyülekezeti teremben, az IFI 18 órakor kezdődik a parókián.

 

® Csütörtökön, szeptember 26-án 17 órától istentiszteletet tartunk a templomban. Vasárnap, október 3-án, délelőtt fél 9 és 10 órai kezdettel lesznek istentiszteleteink a templomban, 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben.

 

® Vasárnap a két istentisztelet között, 9.30 és 9.50 óra között újra bevezetjük az imaközösség lehetőségét. 9.30-kor találkozunk az imaterem alatti lakrészben: a kék kapun át kell bemenni. A két alkalom között tartjuk, hogy mindenki részt tudjon venni, függetlenül attól, melyik istentiszteletre jött: kicsit vár vagy hamarabb érkezik. Szeretnénk egymással közösségben lenni Isten előtt és együtt könyörögni a gyülekezetünkért, az istentiszteleten elhangzó üzenetért, közben járni betegekért, az intézményeinkért, a presbitériumért, stb.

 

® A 2020. évi személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásaiból 2021. szeptember 30-ig várhatóan 732.720 forint kerül kiutalásra a „A Miskolci Műemlék Deszkatemplomért" Alapítvány folyószámlájára. Köszönjük a testvéreknek a felajánlásokat!

 

® Az Imolai Református Egyházközség meghívta gyülekezetünket egy közös napra október 2-án, szombaton. Aki szívesen jön, iratkozzon fel az iratterjesztő asztalnál kitett lapon vasárnap (szeptember 26-án) a templomban vagy a reftetemvar@gmail.com címen a vendéglátás megszervezése miatt. Indulás 9 órakor a templom előtti parkolóból. Program: áhítat a templomban, a Ragályi és a Trizsi református templom megtekintése, Tele Kamra ünnepi forgatag, az Avasi Örömhír Kamaraegyüttes hangversenye az Imolai templomban.

 

® Október 22-én, pénteken, 18 órától, a gyülekezeti teremben újra indul a Keresztkérdések Kurzus. Ki Jézus? Miért jött? Mit jelent követni? Ezekre a kérdésekre keressük a választ azokkal, akik a keresztény hit alapjaival szeretnének megismerkedni felekezettől függetlenül. Várjuk az érdeklődők jelentkezését!


® A Reformátusok Lapja kapható az iratterjesztésünkben, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt.

 

Áldás békesség!