Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2021. október 17.)

2021-10-15 22:52:14 / Robb Martin

.

® A 10 órai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Csomós Balázs és Tóth Alexandra Viola nevű kislánya, Csomós József és Bűdi Anett Boróka nevű kislánya  és Ábris nevű kisfia. Isten áldja meg a keresztelő családokat!

 

® Jövő héten, szerdán, 10 órakor, Szenior Bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Kör és a Hajnal Kör tartja alkalmát a parókián. Csütörtökön 18 órától a FeTa Kör találkozik a parókián. Pénteken fél 5 órakor kezdődik a konfirmációi előkészítő a parókián, 18 órakor az IFI a parókián, a Keresztkérdések Kurzus a gyülekezeti teremben, szintén 18 órakor kezdődik.

 

® Október 21-én, csütörtökön 17 órától istentiszteletet tartunk a templomban. Vasárnap, október 24-én, délelőtt fél 9 és 10 órai kezdettel lesznek istentiszteleteink a templomban, 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben. A két istentisztelet között, 9.30-tól imaközösséget tartunk a gyülekezeti terem alatti lakrészben: a kék kapun át kell bemenni.

 

® Reformáció napján, október 31-én tartjuk az új bori úrvacsorás istentiszteletünket. Az úrvacsorára előkészítő bűnbánati alkalmaink október 27-29. között, csütörtök-péntek-szombat este 17 órakor kezdődnek.

 

® Október 17-én, vasárnap délután gyülekezeti gyalogos kirándulást szervezünk. Találkozó: 13.00 órakor a Miskolci Állatpark (Vadaspark) parkolója, indulás: 13.15 óra, a visszaérkezés kb. 16 óra. Útvonal: Királyasztal - Köpüs-völgy - Királyasztal. A Miskolci Állatparkot járjuk körbe, a táv 5 km, a szint 80 m. Az erdei séta kényelmes és mindenki számára könnyen teljesíthető.

 

® Azon gimnazisták, akik a kötelező 10 órás közösségi szolgálat lehetőségét gyülekezetünkben szeretnék teljesíteni, istentisztelet előtt vagy után keressenek engem.

 

® Október 22-én, pénteken, 18 órától, a gyülekezeti teremben újra indul a Keresztkérdések Kurzus. Ki Jézus? Miért jött? Mit jelent követni? Ezekre a kérdésekre keressük a választ azokkal, akik a keresztény hit alapjaival szeretnének megismerkedni felekezettől függetlenül. Várjuk az érdeklődők jelentkezését!

 

® Szomorú szívvel, de Urunk akaratában megnyugodva hirdetjük, , hogy elhunyt Jancsó László egykori presbiter 75 éves korában. Október 18-án, hétfőn, 13 órakor veszünk tőle búcsút a Deszka templomból, Dr. Benke György szolgál. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® A Reformátusok Lapja kapható az iratterjesztésünkben, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt.

 

® Énekeskönyv megrendelésre fel lehet iratkozni a könyvterjesztési asztalnál, ára várhatóan 2500,-Ft.

 

Áldás békesség!